Горещи новини

БОМБА! 46-годишната Мариана Попова бременна с трето?

БОМБА! 46-годишната Мариана Попова бременна с трето?

Феновете на певицата Мариана Попова са сащисани и се чудят дали да й честитят щастливото събитие, или да изчакат тя сама да го обяви. А именно – любимката им е бременна. Или поне така изглежда по всички видими белези – демек коремчето.

Попова винаги е била стройна и наличието на толкова изпъкнало коремче говори за евентуална бременност. Още повече, че е наедряла само там, а в краката и нагоре в ръцете си е слаба.

Знаем, че певицата вече е раждала два пъти. Тя има две дъщери като първородната й е от чужденеца Ханес, за когото бе сгодена, а втората й е от Плачков.

Веселин Плачков също има една щерка от предишна връзка, затова ако Мариана е бременна, може би вече и двамата искат да е момче.

Все пак не бързаме да честитим на бъдещите родители, защото те не само не са признали още нищо, но и не е изключено Попова просто да е напълняла. Певицата е на 46 и въпреки че е още млада и изглежда чудесно, качването на килца става все по-лесно.

А и при три пораснали деца, дали ще й се занимава да търпи нова бременност, поредно раждане и отглеждане на четвърто дете… Едва ли, освен ако бременността не ги е изненадала с Веселин Плачков.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "БОМБА! 46-годишната Мариана Попова бременна с трето?"

Какво мислите?