Горещи новини

Борбата за живот: Растението, което ме спаси от смъртоносен рак

растение ме спаси от смъртоносен рак

Мъж от София говори за борбата с рака. Неговата история дава надежда на много хора, научи ko4.

Разберете защо той е толкова популярен, можете да продължите да четете!

“През 2002 г. открих тумор на мозъка – доброкачествен. Веднага бях хоспитализиран. Туморът е 5 х 5 cm, но операцията е успешна. За мен неврохирурзите в тази болница са най-добрите в България. След две години резултатите показват, че туморът е рецидивиращ (метастатичен) и почти същия размер. Трябваше да направя нова операция, но се отказах и получих парализа на левия крак.

Лекарите разследваха, че туморът е нетипичен. След това отидох в онкологията за лъчева терапия, но това не помогна – туморът се възобнови и се наложи нова операция. След това отидох в клиниката и там, за щастие, срещнах човек, който промени живота ми. Той сподели с мен, че страда от рак на бъбреците.

След като операцията бе неуспешна, той трябваше да живее 3-4 месеца. След това срещна жена, която му разказа за растението и начина на подготовка за лечение. Билката се нарича бъз, който расте в подножието на планините и около реките. Черният бъз прилича на боровинка и е почти със същия размер. Узрява в края на август – началото на септември.

Ето рецепта:

Плодът трябва да е достатъчно зрял, за да има лечебни свойства. Измийте бъз и сложете в буркани, редувайки един слой бъз и един слой захар, докато напълнете буркана. Да се ​​съхранява на слънчево място за ферментация. След две седмици се съхранява в хладилник.

Можете да направите 2, 3 или 4 буркана, но поне два са необходими за лечение през цялата година. Приемайте по една чаена лъжичка всяка сутрин на празен стомах, 10 минути преди хранене. Чаках 2 месеца, за да си набера бъз и да приготвя рецепта. Започнах да го използвам.

Изминаха 4 години от последната операция – досега не съм имал метастатични клетки в тялото си.

Всички материали са само за информационни цели и преди употреба и за по-подробна информация се свържете с експертите! Между другото, здрави хора могат да опитат този инструмент (този, който иска да укрепи имунната система). Например, той помага срещу грип.

Източник: За Жената

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Борбата за живот: Растението, което ме спаси от смъртоносен рак"

Какво мислите?