Home » СВЯТ » Бъдещето на спортните залагания – какво да очакваме?
Бъдещето на спортните залагания - какво да очакваме?

Бъдещето на спортните залагания – какво да очакваме?

Какво можем да очакваме от спортните залагания в бъдеще? И докъде ще стигнат в развитието си доказани оператори като би уин? Има някои интересни теории по този въпрос, свързани с напредъка на технологиите като цяло.

Микробетинг – все повече ще чуваме за него

Все повече хора, запознати със спортните залози, споменават термина “микробетинг”. Обяснено най-просто, това е залагане на наистина краткосрочни събития. Например, ако гледате мач от НБА, можете да заложите дали звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс ще отбележи или не следващия си изстрел от зоната на трите точки.

Микробетингът ще се развива още повече в бъдеще, а играчите ще получават възможността да правят все по-прецизни и фокусирани залози. Ще следим с интерес какво се случва в следващите години.

Залози тип “човек към човек”

Много хора са стартирали своите кариери в онлайн залозите, играейки най-вече с приятелите си. Има много експерти, които смятат, че този “peer-to-peer” начин на залагане ще се завърне осезаемо в следващите години. Тук обаче проблемът може да бъде законов. В някои американски щати, например, е забранено пари да се изпращат от един щат в друг с цел хазарт.

Възможно е в бъдеще да бъде разработена технология, която да позволява на множество хора да сложат парите си на едно и също място, а след това тези средства да бъдат разпределени към победителите.

Напредъкът на електронните спортове

Представете си, че преди 25 години някой ви каже, че в бъдеще ще можете да залагате на хора, които стоят пред компютри и играят видео игри. Щяхте ли да повярвате? Индустрията eSports обаче е тук и не спира да расте. Развитието на гейминга като цяло също ни кара да мислим, че колкото и да е напред в момента, eSports е едва в началото на своето развитие. Със сигурност и VR технологията ще играе сериозна роля в бъдеще.

Двама души един срещу друг – защо не?

Някои експерти по спортни залози имат интересна теория, свързана с бъдещето на този сегмент. Те смятат, че в бъдеще ще се създаде възможност един залагащ да се изправи в директен сблъсък с друг такъв. С поставени пари на картата, този тип “дуели” със сигурност ще предизвика сериозен интерес и ще донесе допълнителна тръпка. Бетинг компаниите обаче ще трябва да се уверят, че имат достатъчно добре разработена платформа, която да изключи възможността за каквито и да е измами.

Навлизането на компютрите

Пригответе се за ера, в която компютрите ще имат още по-голяма роля по отношение на спортните залози. Сигурно поне веднъж сте попадали на уебсайт, който обещава, че предлага прогнози, създадени от машина на база всякакви статистически и други данни. Според анализаторите, компютърните системи ще навлязат все по-осезаемо в изчислението на залозите, които хората правят. Целта, разбира се, ще бъде увеличаване на печалбите и възможно най-точни прогнози. Остава да видим кога и как ще се случи това.

VR технологиите – време ли е за тях?

Виртуалната реалност е тема, която вече засегнахме в този текст. И определено има защо. Склонни сме да вярваме, че в бъдеще всяко едно семейство ще разполага с поне един VR сет, също както в момента разполагаме с поне един телевизор, например. Много е вероятно букмейкърите да включат тази технология в платформите си, а ние, благодарение на своя VR сет, да се “потапяме” още по-надълбоко в света на залозите. Така ще можем да следим различните събития по един още по-перфектен начин.

Внимание! Ако сте решили да играете хазарт, нашият екип ви призовава да бъдете максимално отговорни. Не рискувайте средства, които не можете да си позволите да загубите!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?