Ванга ПРЕДСКАЗАЛА: Инцидент през 2025 г. ще даде началото на края на човечеството

Vanga: Incident prez 2025 shte dade nachaloto na kraq na chovechestvoto

„Светът ще свърши, а неизбежното падение и изчезване на човечеството ще започне през 2025 г.“, гласи предполагаемо предсказание на покойната българска пророчица Баба Ванга, пише израелското издание „Джерузалем пост“, цитирано от „24 часа„.

Едно от най-честите предсказания на Ванга, които напоследък се разпространяват в интернет, е може би най-драматичното – краят на света и на цялото човечество. Ето приблизителна хронология, базирана на множество съобщения за това предсказание.

2025 г.: Подбудителният инцидент, който ще даде началото на окончателния край на човечеството, ще бъде неуточнен конфликт в Европа, който ще опустоши населението на континента.

2028 г.: Човечеството се нуждае от повече енергия. За тази цел то ще успее да изследва Венера, за да намери нови източници на енергия. Това може би е една от най-невероятните части на тази времева линия, тъй като Венера е по същество негостоприемен адски пейзаж с толкова киселинна атмосфера, че нищо не би могло да оцелее, и нито една космическа сонда не е успяла да оцелее повече от няколко часа.

2033 г.: Промяната на климата е много опасна и това не бива да се подценява. Въпреки това Баба Ванга уж е предсказала, че в този момент полярните ледени шапки ще се разтопят и морското равнище ще се повиши драстично в целия свят.

2076 г.: В този момент комунизмът не просто ще се върне, а ще завладее целия свят.

2130 г.: Прескачайки в следващото столетие, се предполага, че в този момент човечеството ще осъществи контакт с извънземни.

2170 г.: Изменението на климата ще се влоши и в този момент се предполага, че по света ще настъпи суша.

3005 г.: Може би това се дължи на човешката колонизация, а може би на извънземните. Независимо от това, в този момент на Марс уж вече ще има някаква цивилизация. И те ще водят война със Земята.

3797 г.: Предполага се, че в този момент, поради различни причини, Земята вече няма да може да поддържа живот. Твърди се, че в този момент хората ще напуснат родната си планета и ще се отправят към непознати части.

5079 г.: Това е краят. Краят. Големият финал.

В края на краищата, много от предсказанията, за които се предполага, че е направила преди, никога не са се сбъднали. През 2023 г. в някои информации се казва, че тя е предсказала, че Земята ще бъде опустошена от ядрено биологично оръжие и слънчева буря.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ванга ПРЕДСКАЗАЛА: Инцидент през 2025 г. ще даде началото на края на човечеството"

Какво мислите?