Горещи новини

Василиса Володина посочи четири зодии, за които юли ще донесе мощен успех:

Zodii s golqm uspeh prez uli

Хороскопът за всички зодии обещава спокойно начало на месеца. Но през втората седмица и след това вече можете да очаквате промени.

Според Василиса Володина до 10 юли всички зодии ще бъдат под влиянието на водната стихия.

Те ще искат да се отпуснат повече, да прекарват време сред природата; чувствата и преживяванията ще бъдат на първо място, а не активните действия. Периодът е подходящ за намиране на сродна душа, за уреждане на отношенията с партньора и близки роднини, смята астрологът.

Първата десетдневка на юли е идеална за разрешаване на лични, любовни въпроси. Просто трябва да вземем предвид, че това е десетдневка, когато жените са по-влиятелни от мъжете“, добави Володина.

Хороскопът за Овен за юли е двусмислен. Активното начало на лятото ще бъде заменено от по-спокоен, съзерцателен период, който ще продължи до 20-и. След това Овните отново ще се ободрят и точно през този период може да ги сполети желаният успех. Дългосрочните проекти, започнати още през юни, ще се представят най-добре.

Астрологичната прогноза за Рак обещава печеливш старт на юли. Дните от 7 до 10 юли са подходящи за решаване на финансови въпроси; През тези периоди бизнес преговорите ще бъдат по-лесни, а финансовите въпроси по-често ще се решават в полза на Рака.

За Стрелците юли ще донесе успех не в професионалните, а в любовните дела. Втората половина на месеца ще бъде особено романтична. Хороскопът на Василиса Володина съветва Стрелците в тези дни да планират среща или дори пътуване в компанията на своите партньри. Шансовете всичко да върви перфектно ще бъдат изключително големи.

Първите дни на юли ще бъдат много активни за Рибите. Според астролога в периода от 7 до 10 юли представителите на този знак ще се занимават с важни дела. Рибите ще бъдат особено добри по въпросите на подкрепата: те ще могат да помогнат на близките си, да ги развеселят в трудни моменти. Съвместната работа в тези дни също ще бъде противоречива.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Василиса Володина посочи четири зодии, за които юли ще донесе мощен успех:"

Какво мислите?