Home » КЛЮКАРНИК » Венета Райкова отново на екран, „Папараци“ се завръща
Венета Райкова отново на екран, „Папараци“ се завръща
Венета Райкова отново на екран, „Папараци“ се завръща

Венета Райкова отново на екран, „Папараци“ се завръща

Венета Райкова пак ще води „Папараци“
Венета Райкова се завръща на екран. Въпреки че стартът на телевизионния таблоид се забави, той отново намери място в програмната схема на БТВ. Тръгна мълвата, че заради нисък рейтинг предаването е спряно, тъй като на мястото на таблоида в програмата е планирано да се излъчи игрален филм. И така Венета остава без работата си в телевизията.

От БТВ обаче съобщиха, че Венета и „Папараци“ се завръщат на екран. Предаването стартира есенния сезон с обновен екип и освежено съдържание. Всяка неделя от 22 часа вечно търсещата провокацията водеща Венета Райкова ще взривява ефира на БТВ с ексклузивни интервюта и разкрития за светския елит, пишат от медията.

В продължение на един час предаването ще разкрива пред зрителите живота на ВИП личностите такъв, какъвто е, без грим и фотошоп. А новото мото на телевизионния таблоид е „Живот без грим и фотошоп!“. „Папараци“ ще продължава да предлага на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с модерна техника за проследяване.

Венета също съобщи новината за завръщането си на екран в социалната мрежа Инстаграм със снимка, на която пише „Папараци“. „23.09.2018!!! 22ч. – БТВ!!!“, написа вечно търсещата провокацията водеща на телевизионния таблоид към кадъра.

Някои от феновете на Венета и на предаването веднага се зарадваха, че ще видят своята любима водеща отново на екран. Заваляха хиляди комплименти за външния вид на Венета. Други обаче не са толкова доволни, че отново тя ще води телевизионния таблоид. Според тях предаването е било много по-забавно, когато водеща му е била Николета Лозанова.

Синът на Венета също е публикувал снимката с промото на предаването в официалната си страница и е отбелязал майка си. „Гордея се с теб, мамо“, пише Патрик. „Всичко, което правя, го правя за теб“, пише от своя страна Венета, а Патрик допълва, че я обича.
Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?