Горещи новини

Венцислава Тафкова подпали хейтърите с чанта за 6 бона: От „Тему“ ли да се обличам?

Венцислава Тафкова подпали хейтърите с чанта за 6 бона: От „Тему“ ли да се обличам?

Една от най-одумваните носителки на короната „Мис България“ Венцислава Тафкова отново подпали хейтърите, навирайки в носовете им марковите си дрехи и аксесоари.

Този път моделката вбеси „съгледвачите“ с дамска чанта на Christian Dior, която уж неволно е влязла в кадър, пише Intrigi.bg. Марката, разбира се, е снимана така, че да избоде очите на последователите й, а в допълнение пусна и стори, в което чантата е главен герой.

Въпросният модел струва малко над 3000 евро – нищо чудно, че Тафкова й е направила цяла фотосесия. Интернет потребителите обаче не са толкова пленени от цената и засипаха с хейт пловдивската икона.

Венцислава Тафкова с чанта Dior„Комплекси ли избивате с колежката Антония Петрова, като постоянно се фукате с Dior, Celine и Chanel? Разбрахме, че сте маркови от глава до пети“, гневят се в мрежата.

Тафкова не за първи път влиза в устата на хейтърите заради модните си предпочитания. Неотдавна екозащитниците я бяха захапали заради палтата й от естествена кожа.

„Нося кожа от лисица, защото мога да си го позволя! Нито аз съм убила лисицата, нито съм я одрала. Който не може да си ги позволи, носи шушляково яке“, сопна се тогава миската. А както вече стана ясно – явно може да си позволи и скъпарски марки.

Венцислава Тафкова с чанта за 6 бонаПо логиката на Венцислава – който пък не може да си позволи „Диор“, да се облича от „Тему“!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Венцислава Тафкова подпали хейтърите с чанта за 6 бона: От „Тему“ ли да се обличам?"

Какво мислите?