Горещи новини

Вижте диетата на д-р Щонова в „Денсинг старс“

Vijte dietata na doktor Shtonova

Д-р Неделя Щонова, която се превърна в сензация в „Денсинг старс“, мина на спартански режим в шоуто.

Със стъпването си на дансинга лекарката и телевизионна водеща тотално отрязала от менюто си захарта, солта, брашното, пърженото и тлъстото, за да е перфектна пред камерите, които „качват“ килограми дори на идеалното тяло.

Огромните усилия явно ѝ се отплащат – зрителите са изумени от съвършената ѝ фигура, от липсата на грам целулит или излишна мазнина. Журито също не можеше да повярва, когато партньорът ѝ в танците Наско Месечков изтъкна, че Щонова е в такава невероятна форма, а е на 53 години.

Вместо да разчита на някой от модерните методи за отслабване или на „вълшебно хапче“, Неделя минала на кисело мляко. Сутрин хапвала по една кофичка, като често добавяла и шепа овесени ядки. Понякога си позволявала плод, но категорично избягвала викокалоричните банани. След изтощителните репетиции в „Денсинг старс“ д-р Щонова се отпускала с лека вечеря с пилешко, пуешко или риба, гарнирани със свежа салата. Газирано и алкохол не близвала, но пиела вода на корем, за да не се обезводни в танцовото шоу.

Лекарката с лице на 20-годишно момиче споделя, че дължи всичко по себе си единствено на самодисциплина и полезни навици.

„Нещата, свързани със силикон, корекции, хирургично премоделиране на лице, филъри, изкуствени мигли, ме притесняват. Винаги ясно съм изразявала несъгласието си с пластичната хирургия. Не бих прибягнала до услугите на пластичен хирург. Изпитвам силна болка и дори се възмущавам при вида на красиви лица, натъпкани с набухватели. Защо да се лъжем? Кого да лъжем? Мисля, че след пластични промени човек губи своята автентичност“, категорична е доктор Щонова.

Редовният спорт, здравословното хранене и някои правила, към които се придържа стриктно от години, са единствените ѝ помощници в борбата със стареенето.

„Плувам два дни в седмицата поне по 90 минути. Правя йога всеки ден. Ползвам стълбите, а не асансьора. Медитирам. Прощавам“, разкрива рецептата си за младост Неделя. „Никога не съм стъпвала на козметик, нямам време за това. Ставам рано – в 6 часа, пия зелен чай. Винаги се обливам с ледена вода, когато вземам душ, спя на хладно, най-много на 20 градуса“, казва тя.

Д-р Щонова не е фен и на скъпата козметика. Вместо това залага на домашните продукти от кухненското шкафче.

„Предпочитам да мажа лицето си с чист зехтин и мед, вместо да дам 500 лв. за минерални и целебни вещества, извлечени от термални извори, поместени в специален флакон със сребърно покритие. По-добре да ги дам за добра храна и уроци по плуване на дъщеря ми“, подчертава синеоката тв водеща.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Вижте диетата на д-р Щонова в „Денсинг старс“"

Какво мислите?