Горещи новини

Вижте Рая Назарян с първия ѝ мъж (Уникални снимки)

Raq Nazarqn parvi myj

Председателката на 50-ото Народно събрание неузнаваема като брюнетка

Председателката на 50-ото Народно събрание Рая Назарян, която бе издигната за поста от ГЕРБ-СДС, е имала семейна връзка с известния моден бос на „Денил“ Емил Арабаджиев, научи ПИК.

Назарян дори е била съдружничка в бизнеса на Арабаджиев във фирма „Фешън консулт“ до 2017 г.
„Денил“ обявява фалит, а фабриката във Варна е обявена за публична продан от съдия-изпълнител заради дългове към банка.

На тези фотоси, датирани около 2010 г., г-жа Назарян е неузнаваема като брюнетка в компанията на първия си мъж. „Ретро“ се свърза с Емил Арабаджиев, но той отказа всякакъв коментар за бившата си половинка.

Юристката Рая Назарян бе избрана за поста председател на 50-ото Народното събрание с гласовете на депутатите от ГЕРБ, ДПС и „Има такъв народ“. „Против“ гласуваха 66 от ПП-ДБ, БСП, „Величие“ и Калоян Методиев, а „Възраждане“ се въздържаха. Бойко Борисов благодари на Слави Трифонов и ИТН. Назарян увери колегите си, че може да разчитат на нейната диалогичност, справедливост и равнопоставеност.

Рая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. във Варна. Завършва средното си образование в местната Хуманитарна гимназия „Константин Преславски“. След това учи „Право“ в Университета за национално и световно стопанство. Дипломира се като юрист и от 2013 г. е член на Софийската адвокатска колегия. Работи в областта на облигационното, вещното, застрахователното, семейното и наследствено право. Специалист е по медиация и извънсъдебно уреждане на търговски и застрахователни спорове.

След избирането на Назарян за председател на НС журналистът и бивш евродепутат Николай Бареков написа следния коментар в социалната мрежа:

„1,5 година стаж като депутат, диплома по право в УНСС, а вече председател на парламента и вероятно бъдещ служебен премиер. Не съм сигурен дали къща в Барселона или евтино държавно имение в Манхатън е по-скъпо или по-изгодно за данъкоплатците…“

Рая Назарян като брюнетка с първия си мъж Емил Арабаджиев

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Вижте Рая Назарян с първия ѝ мъж (Уникални снимки)"

Какво мислите?