Горещи новини

Влади Зомбори отново на екран от есента

Vlado Zombori na ekran

След като станаха ясни треньорите в новия сезон на „Гласът на България“ сега БТВ обяви и избраните за водещи.

Съвсем не е изненада, че това е актьорът Влади Зомбори, който показа какво може в последния сезон на „Като две капки вода“. Заедно с него е и неговата колежка и приятелка на Николаос Цитиридис Боряна Братоева.

Щастлив съм, че музиката продължава да звучи със страшна сила по пътя ми и да ме среща с много интересни хора, музиканти и певци! Да съм водещ на „Гласът на България“ е забавна, но и отговорна задача и се чувствам абсолютно на мястото си тук! Това сподели Владо Зомбори, за новата си задача, която без съмнение ще върши перфектно.

Снимките току-що започнаха, а вече успях да изпитам цялата палитра от емоции – от радост до сълзи в очите, опитвайки се да „спася“ грима си от тях споделя и половинката на Цитиридис Боряна Братоева още в първите дни на снимки на шоуто.

С Влади сме приятели от години и се радвам, че именно сцената на „Гласът на България“ е първата, която ни събира професионално. Двамата сме много различни като темперамент и мисля, че се допълваме чудесно в новата си роля! Нямам търпение и зрителите да разберат колко як сезон ги очаква!, продължава тя.

И двамата актьори са широко популярни, както от театъра, така и от телевизията.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Влади Зомбори отново на екран от есента"

Какво мислите?