Горещи новини

Всички цъкат с език! Дядо на 62 целува 23-годишната си приятелка – твърдят, че са сродни души / СНИМКИ

Dqdo na 62 s priqtelka na 23

Хората нападат момичето, че има връзка с богат възрастен мъж, казвайки, че е с него само заради парите

Любовта не познава граници. Така бихме описали връзката между 23-годишно момиче и 62-годишния й партньор – те твърдят, че са сродни души.

Почти всички двойки с голяма разлика във възрастта са изложени на грозни коментари и Уилоу и Дейвид не са изключение. Очаквано, красивата блондинка има хора, които я обвиняват, че е с Дейвид само за пари, докато тя твърди, че искрено го обича.

Двамата се запознаха в Tinder и само след няколко месеца връзка Уилоу получи диамантен пръстен от Дейвид и се сгодиха. Те имат общ профил в социалната мрежа TikTok, наречен „Каубой и Ангел“ и там публикуват почти всичко, което се случва във връзката им. Дейвид казва, че работи в сферата на недвижимите имоти, а Уилоу иска да се занимава с музика.

разлика възраст

Снимка: TikTok

„Влюбихме се на първата среща“, каза Уилоу във видео, публикувано в TikTok, добавяйки, че Дейвид е мъжът на живота й, с когото тя е съгласна перфектно на всички фронтове.

„Защо дядото целува внучката си?“

Заради голямата разлика в годините хората я обвиняват, че е с него само заради парите, след като са започнали да живеят заедно два месеца след запознанството. Уилоу твърди, че тя не е знаела колко печели той, когато се е влюбила в него. Дейвид се притеснявал от разликата във възрастта, но майката на приятелката му го уверила, че „трябва да са се познавали в минал живот, защото са толкова сходни“. Планират и сватба.

двойка възраст

Снимка: TikTok

Под видеата, които публикуват в TikTok, често можете да чуете грозни коментари като:

„Защо дядо целува внучката си по устата“

„Ако той нямаше пари, тя никога нямаше да е с него“.

willow davidНо има и такива, които ги подкрепят:

„Не ви интересува какво казват другите, важното е вие ​​двамата да се обичате“

„Много сте сладки заедно“.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Всички цъкат с език! Дядо на 62 целува 23-годишната си приятелка – твърдят, че са сродни души / СНИМКИ"

Какво мислите?