Всичко е нагласено! Масов хейт след финала на „Dancing Stars“

Naglasen li e Dancing Stars

След грандиозен финал с 3 танцови изпълнения и гласуване от публиката купата на „Dancing Stars“ спечелиха Неделя Щонова и Атанас Месечков.

Финалните им изпълнения бяха изключително завладяващи. След два танца на финала, те изпълниха и танц, избран от член на журито. Публиката беше петият член на журито. След гласуване резултатът беше категоричен.

На второ място останаха Дара и Джими, а Натали и Димитър изненадващо заеха третата позиция. Феновете на танцувалното шоу са на мнение, че именно Дара трябваше да бъде големият победител, като мнозина дори заподозряха конспирация, че отново печели лице на bTV, каквито са д-р Неделя Щонова и Натали Трифонова.

От Ко4 искаме да ви предоставим само част от коментарите в мрежата. Преценката можете да си направите и сами:

Нагласено! Истинския победител е ДАРА!!!

Щонова не ги надви по никакъв начин,просто й подариха първото място.Нагласена работа.

Тя е пример за подражание към всички жени независимо от възрастта!Перфектна отвсякъде откъдето и да я погледнеш!А пък в танците се раздаваше на макс и сияеше от щастие!

Разочарована съм.. Дара беше по-добра…

Нагласен вот на зрителя! Неделя не е по-добра от Натали и Дара! Какво се случва?

Поддръжките на Месечков се харесват повече на публиката,в което се съмнявам!Танците на Джими и Дара са в пъти по-добри!Но Дара не е кадър на БТВ!Кого манипулирате?!

И Дара и Щонова за мен са победителки.Щонова е наистина първа по всички танци.

Нагласена работа как за Дара дори и журито каза че тя може да се яви дори и на олимпиада и всички бяха за нея накрая Щонова За мен истинския победител е ДАРА

Дара заслужаваше на хиляда процента да победи!

След победата предната вечер на Зомбори в “ Капките“ си помислих,че най- сетне резултатите не са предварително наредени. Но…до тук! Разочарована съм! Очаквах да победят Дара и Джими!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Всичко е нагласено! Масов хейт след финала на „Dancing Stars“"

Какво мислите?