Home » СВЯТ » Всичко, което предсказа НОСТРАДАМУС, се сбъдна, остава само ТОВА
Всичко което предсказа НОСТРАДАМУС се сбъдна остава само ТОВА

Всичко, което предсказа НОСТРАДАМУС, се сбъдна, остава само ТОВА

Мишел дьо Нотр Дам, по-известен като Нострадамус, е френски лекар и пророк от 16-ти век, написал най-известната книга с пророчества, издавана някога.

Книгата му донесе световна слава и се състои от пророчества за няколко века. Той пишеше в стихове, които бяха двусмислени от страх, че ще бъде обявен за магьосник, но също така искаше тайните на пророчествата да останат неизвестни за непосветените.

Нострадамус предсказва много събития в историята: Френската революция, Големия пожар в Лондон през 1666 г., укрепването на Наполеон и Адолф Хитлер, кацането на Луната, смъртта на трима членове на семейство Кенеди, терористичната атака срещу Световния търговски център в Ню Йорк през 2001 г. От Ко4 искаме да ви представим неговите предсказания за бъдещето, които са доста смущаващи.

Нова война

Едно от пророчествата му казва, че светът очаква нова война, чрез атака срещу Франция от изток. Трудно е да се определи точната дата на неговите прогнози, тъй като те се основават на астрономически движения, но тази атака може да се случи през пролетта.

Тази прогноза може потенциално да е свързана с напрежението между Русия и Съединените щати, което заплашва да ескалира. Русия укрепва армията си все повече всеки ден и вече намери Китай за свой съюзник. От друга страна, НАТО и САЩ вече заплашиха с „тежки последици„, ако Русия нападне Украйна.

Инфлация, глад и изменение на климата

Освен това светът очаква висока инфлация и нарастващ глад, както и изменение на климата. Тези прогнози не са толкова необичайни, като се има предвид пандемията, с която светът се бори през последните две години, а изменението на климата е основен проблем, с който се борим от известно време.

Все пак е малко вероятно рибите в Черно море да плуват във „вряща вода“, но възможно ли е през 2022 г. промените да достигнат своя връх, след който няма връщане назад?

Изкуствен интелект

Пет века по-рано Нострадамус също предсказва еволюцията на изкуствения интелект. Технологията напредна толкова много през последните няколко десетилетия, че е трудно да се предвиди какво ще се случи в бъдеще, но Нострадамус цитира „безсмъртни ученици“ и потенциално негативни последици в своите прогнози, което със сигурност е причина за безпокойство.

Единственото, което все още е под въпрос, но миналата година беше много близо до реализирането е:

Метеоритен удар

Виждам огън да пада от небето – пише Нострадамус в своите прогнози, визирайки падането на метеори на земята. През 2021 г. астероидът 2021GW4 с диаметър почти пет метра пропусна Земята на косъм. Само по себе си не представляваше голяма заплаха за Земята, но ако се разбие на няколко парчета, една част вероятно щеше да удари Земята. / News2.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?