Новините на фокус
Home » СВЯТ » Вълнуващата история на новото най-красиво момиченце, което е било изоставено от родителите си
Вълнуващата история на новото най-красиво момиченце

Вълнуващата история на новото най-красиво момиченце, което е било изоставено от родителите си

Историята на малката, прелестна Зоя е действително необичайна. Тя е родом от Сибир, но родителите ѝ се отказват от нея и затова я оставят в детски дом. 

Когато е тригодишна, има късмета да попадне на видео, направено от блогър, който снима документален филм за децата без родители.  Така една жена – Татяна вижда случайно кадрите и се влюбва в детето от пръв поглед.

Тя се обръща към социалните и започва да подготвя документи за осиновяване.

Едва след това Татяна разбира, че Зоя е в специализиран детски дом, тъй като има сериозни здравословни проблеми. В един момент младата жена започнала да се притеснява дали ще съумее да се грижи добре за детето и забавя осиновяването.

Зоуи Кукушкина

В рамките на седмица Татяна и съпругът й мислили какво да правят с детето, но в крайна сметка решили да продължат процеса на осиновяване. Но, за съжаление, било твърде късно. Социалните дали момиченцето на други родители, които го отвели в Москва.

Когато си спомня за тези дни, Татяна признава, че била съсипана. Но се случило чудо – момиченцето било върнато от осиновителите след десет дни с оправданието, че не се разбира с останалите деца в новото си семейство.  Този път съпругът на Татяна не се поколебал нито минута – в същия ден той отлетял за Сибир, за да вземе детенцето.

Късмет, че имали документите. При новите си родители Зоя започнала да се възстановява и днес здравословните й проблеми са минало.  Красивото момиченце има активна кариера на модел, успява да се появи като лице на няколко основни рекламни марки, представя и дрехи на известната европейска компания.

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?