В ПЪЛНА ТАЙНА: Калин Врачански стана татко, до последно кри всичко! (ето ги жена му и бебето – СНИМКИ)

Kalin Vrachanski stana tatko

Голямо ЧЕСТИТО на Калин Врачански, който днес тържествено и за първи път влезе в ролята на бащинството. Но не в театъра, а в живота.

Актьорът сам оповести новината, че се е сдобил с първо чедо – новина, която кри до последния момент и пази в пълна тайна цели девет месеца.

Врачански е един от най-потайните светски лица. Той винаги е отказвал да говори за личния си живот, а от приятелките му знаехме само за художничката Александра, която обаче не е майката на бебето му.

Родилката я виждате на снимката, но освен лицето й, не знаем нищо друго, поне засега. Врачански не обяви и пола на бебето си, но по поставените от него розови сърчица, можем само да предполагаме, че е момиченце.

Фенове на Калин го упрекнаха, че е крил това щастливо събитие от тях и дори обясняват, че бременност трябва да се пази в тайна до четвъртия или петия месец, но после се препоръчвало да се обяви на всеослушание. „За да не остане мълчаливо бебето“, обясняват суеверни потребители в нета.

Едва ли мъникът ще има такава съдба, де, при все, че татко му е с похвално дар слово, а сигурно и майката. А и ние сме свикнали с потайностите на Калин Врачански. Единственото, което беше обявил публично обаче е, че е твърдо против брака. Не вярвал в него и смятал, че убива любовта.

Да видим дали половинката му ще успее да го убеди в противното и дали ще иска сватба.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "В ПЪЛНА ТАЙНА: Калин Врачански стана татко, до последно кри всичко! (ето ги жена му и бебето – СНИМКИ)"

Какво мислите?