Home » КЛЮКАРНИК » Гала спи в креват за 10 бона в новата си къща (Снимки)
Гала спи в креват за 10 бона в новата си къща (Снимки)

Гала спи в креват за 10 бона в новата си къща (Снимки)

Гала и мъжът ѝ Стефан профукали с лека ръка половин милион лева за чисто новата си вила с гледка към язовир „Искър“.

В края на декември водещата на „На кафе“ и 12 години по-младият ѝ любим се наносеха в имота за чудо и приказ. Там те посрещнаха и поредицата от празници. Тв звездата отвори вратите на имението си специално за зрителите на нейното предаване, но вместо с похвали бе засипана с възмутителни коментари за разкоша, в който тъне на фона на повсеместната бедност и криза.

Блондинката не пропусна да се изфука с огромната парична инвестиция, която са направили, като спомена, че абсолютно всички мебели вътре били направени по поръчка и от най-висок клас материали. Проектите и изпълнението били на българска фирма, от която тя останала изключително доволна. Гала дори си позволи да пусне камери и в най-интимното кътче на новия си дом – спалнята.

Там тя се похвали, че заедно със Стефан вече спят на „умно легло“, последен писък на технологичния напредък. Въпросните легла разполагат с десетки екстри и цените им не падат под 10 хиляди лева. Малцина българи разполагат с такива в домовете си, а част от предимствата им са, че могат да се повдигат и спускат във всякакви позиции.

Управлението им става чрез бутони или дори с гласови команди. Облегалките и матракът е възможно да се регулират според предпочитанията на собственика.

Освен това „умните легла“ имали и вградени режими против хъркане, за четене, за гледане на телевизия и какви ли не още функции.

Къщата на Гала и Стефан разполага с две спални, огромна всекидневна с кухня, луксозни бани и просторна веранда със зелен двор. Парцела, на който се издига, те купили още преди години. Едва тази есен обаче завършили строежа. Вдигането на вилата се оказало предизвикателство и им създало много главоболия.

Двамата се сблъскали и с пишман майстори, които потрошили чисто нова дограма за хиляди левове, преди въобще да са я монтирали. За мебелите също чакали твърде дълго, но си заслужавало. Особено доволна тв звездата биха от кухнята си, която е проектирана специално за нея.

Готварският ѝ плот бил подвижен и можел да се мести, така че да прикрива котлоните, ако не били чисти. В трапезарията си пък Гала и Стефан са сложили и камина, а на верандата им е позиционирано луксозно джакузи.

За интериора те ползвали услугите на скъпо платен дизайнер и заложили на модерния в момента алпийски стил.

Тв водещата и половинката ѝ отдавна имали желание да заживеят на спокойствие и чист въздух сред природата. Известно време те бяха собственици на подобна дървена къща в комплекс край Разлог, където сега живее Веселин Маринов. Дестинацията обаче им била твърде далечна, затова се спрели на близкия до София язовир „Искър“.

Засега щели да прекарват в новия си дом само уикендите, но имали желание да се преместят за постоянно. В София телевизионерката се шири в апартамент в близост до бул. „България“, за чието обзавеждане също навремето пръсна стотици хиляди левове, а проектът бе на любимата ѝ приятелка Кремена Халваджиян.

Твоят коментар

About Натали Славчева

One comment

Какво мислите?