Гери Малкоданска е омъжена за чудовище! Мъжът й не признава, че има дъщери

Mujut na Geri Malkodanska ne priznava za decata si

Александър Ковачев може да разполага с много пари, но очевидно са му ампутирани чувствителност и емоция. Това става ясно от факта, че изобщо не поглежда дъщерите си.

Дизайнерът напусна първата си съпруга преди време, за да се обвърже с Гергана Малкоданска, но години наред не се сещаше, че има дъщеря от първия си брак. Чак наскоро се е свързал с нея отново, но това едва ли може да измие срама от постъпката му спрямо Джулия.

Коравосърдечността на Алекс си проличава и по отношението му към другата му щерка, която е от Гери. Към нея също е равнодушен и никога не я е отразявал публично, сякаш го е срам от нея.

Дизайнерът явно е изключително консервативен и признава само мъжката си рожба Лео. Малчуганът е от Гери и за него баща му винаги публикува хвалебствия и какви ли не други неща в мрежите.

За разлика от мъжа си, Малкоданска пуска снимки и статуси и с двете си деца. Тя често правела забележка на съпруга си да обича дъщерите си, но сърцето му не трепвало.

Гери и Алекс се запознават преди 10 години в интернет. Ковачев и в това отношение реагира странно. Срам го е, че е намерил жена си онлайн и затова към днешна дата лъже, че се запознали в ресторант.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Гери Малкоданска е омъжена за чудовище! Мъжът й не признава, че има дъщери"

Какво мислите?