Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Гери Малкоданска роди, но никой не подозира какъв кошмар е преживяла в най-критичния момент!
Гери Малкоданска роди

Гери Малкоданска роди, но никой не подозира какъв кошмар е преживяла в най-критичния момент!

Гери Малкоданска все още се страхува да говори за случилото се

Преди седмица Гери Малкоданска преживя най-голямото щастие. Красавицата дари с живот малкия Лео. Но този щастлив момент едва не беше помрачен от голяма трагедия. За трудностите, през които е преминала, проговори самата Гери Малкоданска.

Тя сподели в социалната мрежа трепетите и страховете, белязали този щастлив миг.

Миналия петък бебето на красавицата беше изписано от болницата. Малкият Лео се появи на бял свят доста преди термина. Това наложи престоя му в неонатологичното отделение на столичната болница „Аджъбадем“ да продължи по-дълго.

Гери Малкоданска приветства сина си с добре дошъл и сподели, че той просто е една приказка. Една приказка, която е започнала много по-рано и която на моменти е била не просто страшна, но и изключително жестока. Синоптичката сподели, че той все още е трябвало да бъде в нейния корем, но всичко това остава в миналото и най-важното е, че в момента те вече са заедно.

Къдрокосата красавица благодари на всички доктори, които са били до нея от началото на бременността. Тя изказа специални благодарности най-вече към д-р Сузи Нашар, която е направила всичко възможно да задържи Лео и той да се роди възможно по-късно.

От началото на бременността си Гери Малкоданска имаше проблеми със задържането на плода. Заради стреса, който преживя, тя дори беше приета в болница. По време на буря майката на синоптичката едва не загуби живота си.

Бременната синоптичка стана свидетел на още неприятна случка – питбул разкъса нейното кученце пред погледа ѝ, пише Пик.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?