Голямата любов на Слави няма пари да си гледа децата (Снимки)

Голямата любов на Слави няма пари да си гледа децата (Снимки)

Бившата годеница на Слави Трифонов – танцьорката Мартина Огнянова, едва смогва да изхрани трите си деца.

Наскоро варненката роди трети син от настоящия си мъж – треньора по бокс Коко Колев, а финансовото положение на многодетното семейство явно не е никак розово.
Мартина пак се е принудила да разпродава абсолютно всички свои дрехи, чанти, обувки в групи за търговия в социалната мрежа фейсбук.

Всички модни придобивки на бившата балерина от „Магаданс“ са изключително скъпи и са от периода, в който бе жената до Слави Трифонов. Става дума за маркови обувки, рокли и аксесоари за хиляди левове, купувани от щедрия учиндолец за тогавашната му годеница. Предвидливо след раздялата им Мартина си е прибрала целия багаж и е отнесла всички луксозни подаръци със себе си, за да може да разчита към днешна дата на продажбата им.

Една от последните ѝ обяви е за рокля, обсипана със стотици камъни. „Момичета, с голямо вълнение ви представям една фантастична рокля. Изработена е от перли и сваровски кристали. Обличала съм я само веднъж, за повод. Носена е 2 часа. Размерът е S/M. Купувана е за 7000 лв. Моята цена за вас е 2500 лв.“, пише Мартина.

Мераклийка за тоалета обаче още не е открила. „Мили дами, иска ми се да се освободя бързо от около 100 чифта от моите обувки. Някои са чисто нови. Повечето са носени веднъж и са в безупречен вид! Много малко от чифтовете са носени 2-3 пъти. Всеки един от чифтовете е купуван за над 1000 лв., повечето дори над 2000 лв.“, пише в друга обява бившата на Слави. В нея тя е публикувала шедьоври на дизайнери като Джузепе Заноти, Версаче, Балдинини, Филип Плейн, Александър Маккуин, Армани, модните къщи „Прада“ „ Луи Вюитон“ и много други, купувани основно от чужбина по време на пътешествията им с Трифонов. Тя продава и над 30 дамски чанти, по нейни думи купувани на цени между 2000 и 6000 лева всяка.

Малцина фейсбук потребители са успели да разгадаят самоличността на Мартина, която към днешна дата изглежда неузнаваема. Тя, мъжът ѝ и трите им деца Матео, Лука и Нико вече година живеят далеч от София, в старозагорското село Шаново. Там те си купиха стара селска къща, която така и не смогвали да ремонтират.

Варненката дълги години живя на семейни начала с Трифонов, а накрая го опозори, като му изневери именно с боксьора Коко Колев, за когото днес е омъжена. В момента двамата се издържат освен от продажба на вещи и от психологически консултации. От известно време насам те дават на клиентите си полезни житейски съвети за справяне с различни ситуации, макар нито един от двамата да няма образование за психолог.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Голямата любов на Слави няма пари да си гледа децата (Снимки)"

Какво мислите?