Гръм от ясно небе: Шеф Петров попиля Алекс Богданска! (какво общо имат двамата – ВИЖ ТУК)

Shef Petrov popilq Bogdanska

Нерде не – шеф Петров и Алекс Богданска. Мнозина дори не очакваха двамата да се познават, камо ли устатият Борис Петров да я „вземе на мушка“. Но ето на – и това „чудо“ се случи.

Помним шеф Петров най-вече от Вип Брадър преди доста години, когато се доказа като един от най-заядливите хора и признат скандалджия. С кого ли не се счепка Борката, а сега явно е подкарал наред – който му се мерне.

Манекенката Богданска беше направена на „кайма“ от него, вербално, разбира се, при това за нещо съвсем мижаво, на което повечето хора не биха обърнали внимание. Петров обаче сигурно не се е карал с някого наскоро и я подхвана, както си може.

Той попиля бившата на Даниел Петканов затова, че сравнила наш ресторант – в случая „Хепи“ с ресторант „Луи 15“ в Монако. „Хепито в Благоевград било като онзи ресторант в Монако… Направо ми замириса на море“, подигра се Борис Петров.

А после добави, че някои тъпаци сравнявали Александра с българската ни Моника Белучи (никаква прилика, разбира се), но… „Тая ми била Белучи. Дрън-дрън ярина! Малката разлика е, че нашата Богданска за някой лев и на консерва от скумрия ще си тури физиономията. Евтинко, ама от сърце“, насосва кулинарят.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Гръм от ясно небе: Шеф Петров попиля Алекс Богданска! (какво общо имат двамата – ВИЖ ТУК)"

Какво мислите?