Дара Екимова показа грозните обиди от Гергана, тя пък си призна

Dara Ekimova pokaza groznite ubidi

„Спор относно авторството на текстовите съобщения няма. Гергана заяви, че тя ги е писала и че е била провокирана от други обстоятелства.

Проблемът е, че тези заплахи стават достояние на голям брой потребителите на социалните мрежи и се провокира реакция, а заплахите касаят живота и здравето на хора“, каза след производството по закона за здравето прокурор Димитър Пехливанов.

Районният съд в Пловдив гледа искането на прокуратурата за настаняване и лечение в специализирано психиатрично заведение на Гергана Неделчева, която отправя заплахи към певицата Дара Екимова и инфлуенсърката Ясмин Кирилова.

„Съдът и вещото лице прецениха, че има данни, че момичето има заболяване и беше назначена експертиза. Производството е насрочено за друга дата и ще се изслуша вещо лице и ще каже дали лицето страда от психологично заболяване и дали ще се проведе лечение. Това е младо момиче при лечение може да води нормален живот и да не се бърка отрицателно в живота на други лица“, допълни той.

Инфлуенсърката Ясмин Кирилова, която вече година е под заплахите на Неделчева, очаква да се намери правилното лечение за Гергана и някой да следи дали тя го спазва. Тя допълни, че трябва да бъде забранен достъпът й до телефон и социални й мрежи.

„Тя имаше двумесечно лечение, което не показа резултат. Тук в съда е спокойна и говори нормално, а до преди няколко часа валяха заплахи как ще убие мен и детето ми. Тя не е толкова зле, колкото казват експертите“, каза Ясмин.

Певицата Дара Екимова се съгласи с думите на Кирилова и показа съобщения от вчерашния ден, които Гергана и е изпращала в Тик Ток.

„Музиката ти е от Али Експрес“, „Куче“, „Ти имаш ТЕЛК“ са част от злобните коментари към талантливата певица.

След заседанието Гергана не пожела да коментира казуса. Защитникът й допълни, че Гергана има нужда от почивка.

Процесът ще продължи на 17 септември.

 

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Дара Екимова показа грозните обиди от Гергана, тя пък си призна"

Какво мислите?