Денят на трите осмици 08.08.2024 г.: ето как да си пожелаем желания на най-важната дата в годината

Денят на трите осмици 08.08.2024 г.: ето как да си пожелаем желания на най-важната дата в годината

8 август 2024 г. е най-важната астрологична дата. На този ден се отваря Порталът на Лъвската порта – период, през който Вселената установява пряк контакт със земляните.

Астролозите казват, че това е най-добрата възможност манифестите да се приложат в действие. Въпреки факта, че Лъвската порта се отваря всяка година, през 2024 г. тя ще има най-силно влияние, тъй като датата се събира с числото на ангела: 888 е осмият ден от осмия месец, както и 2+0+2 +4 = 8. Ето защо си струва да приемете този ден сериозно, дори ако сте далеч от картите с желания и манифестите.

Препоръчително е да прекарате 8 август, ако е възможно, насаме с мислите си. Според експертите е необходимо да премахнете всички визуални шумове и да не се разсейвате от информационен боклук, така че съзнанието ви да е ясно и настроено за свързване с висши сили. Не се разсейвайте от лоши новини, клюки или всякаква негативност – това може да повлияе на настроението ви и качеството на желанията, които ще направите.

8 август се счита за най-мощния ден от лятото (по това време на годината) за утвърждения поради числовото му значение. Числото 8 в нумерологията се свързва с изобилие, сила и материален успех. Смята се, че с повторение – дори и с трикратно повторение – тези качества се засилват, създавайки оптимална среда за привличане на богатство и постигане на абсолютно всякакви цели.

8 август също е идеална възможност за всеки, който копнее за нова фаза в живота. Ако се чувствате блокирани и не вървите напред, струва си да преосмислите всичко, което ви се е случвало през последните няколко месеца. Leo Portal може да бъде отправна точка за всеки, който чувства, че е време да разгърне пълния си потенциал. Това годишно явление е уникално със способността си да подобрява възможностите за проявяване на изобилие и просперитет. Ако искате да направите значителни промени в живота си или да привлечете финансов успех, това е идеалният момент да очертаете ясно намеренията си и да използвате уникалната енергия във ваша полза.

Знакът Лъв, традиционно, засилва влиянието на портала поради най-силните си качества: смелост, амбиция, повишено чувство за справедливост и общ блясък. Това е най-силната концентрация на положителни емоции и енергия, която може да вдъхнови дори тези, които в момента се чувстват изгубени, да вървят към целите си. Смята се, че Лъвската порта повишава жизнената енергия и предлага мощна възможност за лично израстване и изява.

Задайте ясни намерения

Прекарайте известно време в мислене за това, което искате да проявите в живота си: било то финансов успех, кариерно израстване, любов или лично развитие. Запишете целите си и уточнете какво искате да постигнете. Направете списък и задайте приблизителни срокове, за да улесните придвижването към целта си.

Създайте визионерско табло

Визуализирайте мечтите си, като създадете визионерско табло. Включете изображения и думи, които представляват вашите цели, и ги публикувайте там, където можете да ги виждате редовно. Това ще ви помогне да запазите намеренията си ясни и фокусирани. Между другото, не е необходимо да се прави от разпечатки и изрезки: за тези, които нямат време за това, ще свърши работа проста дъска за настроение от вдъхновяващи снимки и цитати в бележките на телефона ви. Основното е, че тази бележка е винаги на разположение. Необходимо е да го погледнете не само на 8 август, но и във всеки подходящ момент. Вашите цели трябва да са на една ръка разстояние.

Практикувайте благодарност

Започнете деня си, като изразите благодарност за това, което вече имате. Признаването на текущите ви постижения отваря вратата към получаване на по-голямо изобилие. Просто бъдете искрени и не казвайте „благодаря“ за това, което смятате за глупаво – във взаимоотношенията с Вселената са важни чистотата на намеренията и автентичността на емоциите, в противен случай всичките ви усилия (съчетани със самоизмама и принуда) ще бъдат напразно.

Медитирайте и визуализирайте

Отделете 15-20 „тихи“ минути за медитация, за да свържете ума си с целите си. Визуализирайте желаните резултати, сякаш вече са се случили. Почувствайте емоциите, свързани с постигането на вашите цели. Колко щастлив би бил, ако желанието ти се сбъдне? Преживейте тези емоции, за да се подготвите психически за изпълнението на вашите заветни цели.

Движете се към целта си

Можете да медитирате и да се проявявате колкото искате, но ако едновременно с това не предприемате стъпки към целите си, Вселената няма да ви помогне. Особено през сезона на Лъва, когато всички ние просто трябва да поемем инициативата. След като определите намеренията си, запишете практически стъпки към целите си. Енергията на портала Lion’s Gate поддържа проактивни действия и затова трябва да се съсредоточите и съберете максимално силите си, за да постигнете реален напредък.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Денят на трите осмици 08.08.2024 г.: ето как да си пожелаем желания на най-важната дата в годината"

Какво мислите?