Деси Стоянова показа свои кадри от преди 17 години и всички в студиото онемяха! (СНИМКИ)

Desi Stoqnova pusna snimki otpredi 17 godini

Интересно бе в студиото на „Преди обед“ вчера сутрин.

Сутрешното шоу на бТВ по принцип избягва политиката като тема, но този път водещите Деси Стоянова и Петър Дочев, както и техните гости, насърчиха хората да гласуват за членове на ЕП, защото този вот изобщо не е по-маловажен от този за нашето си Народно събрание.

Покрай този призив, Деси Стоянова пусна архивни кадри отпреди 17 години, само месеци след като България е приета официално в ЕС.

На тях се вижда водещата, която тогава е млад репортер и прави първите си репортажи от Европейския парламент.

Деси Стоянова преди

След излъчването на кадрите, всички бяха доста изненадани, пише petel.bg.

„Минали са близо 20 години, а Деси си е същата”, възкликна Петър Дочев, като това потвърдиха всички в студиото. Самата Стоянова се опита да скромничи, но стана очевидно, че възрастта сякаш не ѝ се отразява изобщо.

Деси Стоянова млада

Само инфлуенсърът и бивш „сървайвър” Стефан Попов – Чефо леко се заяде с водещата, като я попита защо в репортажите от 2007-а звучи сякаш се кара на зрителите. Деси отговори, че се е старала да е максимално сериозна, но са я карали да има включвания, в които да говори в кадър, въпреки нейните протести срещу това.

Предаването в четвъртък започна по доста интересен начин. Още в първия кадър Деси и Дочев се надпреварваха в канадска борба. Стоянова излезе победителка, но самата тя призна, че колегата ѝ я е оставил и не е използвал цялата си сила.

Деси Стоянова и Петър Дочев

Твоят коментар

Сподели новината

Какво мислите?