Горещи новини

Димо Алексиев стана татко на трета дъщеря

Димо Алексиев стана татко на трета дъщеря

Преди броени дни водещият на „Игри на волята“ Димо Алексиев изненада с новината, че е станал баща за трети път.

Както е известно към момента, заедно с екранната му половинка снимат новия сезон на риалитито „Игри на волята“, който зрителите ще гледат наесен.

Запознати издават, че половинката на Димо – Анжела, го е дарила с момиченце, носещо интересното име Алегра, което в превод означава „радост“.

Припомняме, че актьорът има и още едно момиченце от Анжела, която е фотограф и танцьорка на салса. Най-голямата му дъщеря пък е от първата му жена – актрисата Ани Топалова.

Актьорът не може да се нахвали с дъщерите си – голямата Лорка, учи в Музикалното училище, ходи на балет и гимнастика, и свири на пиано. По-малката Кайра също е много артистична и енергична. Димо не крие, че отношенията на жените в живота му, са повече от добри.

С бившата му съпруга – пеещата актриса Ани Топалова, връзката вървяла гладко до момента, в който срещнал настоящата си любов и майка на малката му дъщеря Анжела Медзикян.

Хубавицата, която е от арменски произход, преподава латиноамерикански танци и испански език и се занимава с фотография. Двамата с Алексиев се запознали покрай общ ангажимент и той бързо хлътнал по нея. Макар актьорът да е върл противник на брака, все пак подарил пръстен на къдрокосата хубавица като символ на любовта им.

Твърди, че тепърва има неща, които да се случат и да случва.

Не се отказва от мечтите си и подчертава, че любовта е урок и трябва да се опитваш да я вплиташ във всичко, което правиш. Убеден е, че ако хората следват този съвет, светът ще стане друг.

Източник: Уикенд

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Димо Алексиев стана татко на трета дъщеря"

Какво мислите?