Диона: „САМОКАНСЕЛИРАМ СЕ. Не употребявам наркотици и не искам да се свързвам с наркотици“

Диона: "САМОКАНСЕЛИРАМ СЕ. Не употребявам наркотици и не искам да се свързвам с наркотици"

„САМОКАНСЕЛИРАМ СЕ за неопределено време. В държавата предстоят важни държавни дела и политически събития с огромна значимост за обществото. Обърнете внимание на тях“, написа Диона и пусна нетипична снимка на „информационното съобщение“ в профила си. 

Освен че временно няма да публикува от типичните си снимки, не е ясно „самоканселирането“ да води и до други последствия.

След бурята вчера тя се принуди да изтрие и пибликацията със скандалната реклама от всички свои канали в социалните медии.

Певицата, която е подсъдима за шофиране след употреба на кокаин, съветваше аудиторията си да се „довери на опита“.

Диона, която вчера публикува скандалната реклама на прах за шмъркане, сподели видео в социалните мрежи, в което показва резултатите от тест за наркотици, които са ѝ направили в лаборатория.

„Поради огромните нападки срещу мен, реших днес да докажа и покажа позицията си по въпроса. Има и други хора, които рекламират енергийни бустери, алкохол, цигари, вейпове, но аз съм проблема на цялата държава – очевидно. Много “морални” съобщения прочетох днес от всички засегнали се моралисти… Обиди, клетви, какво ли не. Дано децата ви не взимат пример от начина, по който говорите на мен“, написа певицата в профила си в Instagram.

Във видеото Диона сподели, че не употребява наркотици, нито пък иска да бъде свързвана с тях. Тя добавя, че не желае да подтиква младите да употребяват наркотици.

„Това, което аз съм промотирала днес, беше енергийна напитка, която се приема през носа, за да се абсорбира по-бърза. И нищо повече! Колко е вредна? Колкото всички останали течни, които приемаме. Лицензирана и допусната в много други пазари на пазара.“, казва още тя.

„Освен това, аз правя много други неща, от които може да взимате пример. Веднъж месечно се старая да ходя на благотворителни събития, както миналия месец отидох с много мои колеги и събрахме близо 20 000 лв за умиращо дете. Съжалявам, че на вас това не ви направи впечатление.“, допълва тя.

„Ако децата взимат повече пример от десетсекундно видео, отколкото от вкъщи, то вината не е толкова моя, колкото на родителите.“, казва още Диона във видеото.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Диона: „САМОКАНСЕЛИРАМ СЕ. Не употребявам наркотици и не искам да се свързвам с наркотици“"

Какво мислите?