Горещи новини

Древна магия със сребърна монета привлича богатство

Magiq sys srebarna moneta

Древна магия със сребърна монета привлича богатство. Този ритуал е практикуван от векове в различни култури и известен със способността да дарява финансово благополучие и успех.

Според традицията, ритуалът трябва да се изпълнява в нощта на пълнолуние, когато лунната енергия е най-мощна и може да засили всяко магическо действие.

За ритуала е необходима сребърна монета, която символизира богатство, чистота и енергия. Среброто още от древни времена се счита за метал, който носи късмет и защитава от зли сили, като в същото време притежава способността да привлича и усилва положителните вибрации.

Предварително трябва да изберете тихо и уединено място, на което лунната светлина може свободно да достигне до монетата. Обикновено това е градина, балкон или дори прозорец, откъдето луната може ясно да се види.

Преди да започнете ритуала, е важно да се пречистите енергийно. Това може да се стане с кратка медитация или с помощта на ароматни билки като лавандула или градински чай, които ще пречистят ума и духа ви. След като се почувствате подготвени, вземете сребърната монета и я задръжте в дланта си.

Докато гледате към луната, съсредоточете се върху своето намерение – привличането на финансово благополучие и изобилие. Монетата трябва да стои под лунната светлина около един час.

В това време е добре да останете на тишина и спокойствие, като визуализирате как лунната енергия се абсорбира от среброто, зареждайки монетата с мощна магическа сила. За да задействате ритуала кажете:

„Сребро чисто, светлина лунна, зареди се с мощ и сила, богатство нека дойде с пътя мой, изобилие да ме обгръща вечно“.

След като изтече определеното време, поставете монетата в портфейла си и винаги я носете със себе си. Вярва се, че тя монета ще привлече финансово изобилие и ще поддържа постоянен поток от пари към своя притежател.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Древна магия със сребърна монета привлича богатство"

Какво мислите?