Горещи новини

Дънки за баснословните 18 400 лв. са хит сред родните звезди! Ето кои се фукат с тузарските дънки на цената на една кола:

Дънки за баснословните 18 400 лв. са хит сред родните звезди! Ето кои се фукат с тузарските дънки на цената на една кола:

Скъпарска мода и изхвърляне сред звездите разкриха от Intrigi.bg. Ако досега ни се струваше грандоманско да се фукат с очила и дамски чанти за по 5 бона, новата тенденция буквално ни шокира с цени от по 18 400 лева за… дънки!

Нашумялата марка „Chrome Hearts“, която предлага деним панталони за баснословната сума от $10 500, е хит сред родните звезди. Както винаги, у нас скъпото е модерно, особено ако струва колкото една кола.

Крак провлачи фолк певицата Алисия, като се изфука с тузарските дънки на луксозната холивудска марка, докато се разхожда по паветата.

Мис България 2020 Венцислава Тафкова, която се цани за певица, също побърза да се фръцне с безценния аутфит, демонстрирайки висок стандарт и благополучие.

И понеже на дънки за 18 бона не отива каква да е дамска чанта, пловдивската миска се барна с модел на „Burberry“ за още €1000 – скромна добавка към гардероб за хиляди левове.

Фолк дивата Биляниш също не остана назад и позира с модерните дънки „Chrome Hearts“, затвърждавайки богаташкия си статут.

Фолк певица да си в днешно време! И ако Алисия не хваща микрофона за хонорар под 5000 лева, то Биляниш взима едва 2500, а Венцислава Тафкова дори още не е стартирала музикалната си кариера.

Как си позволяват подобни бижута в гардероба, за нас остава загадка.
Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Дънки за баснословните 18 400 лв. са хит сред родните звезди! Ето кои се фукат с тузарските дънки на цената на една кола:"

Какво мислите?