Дъщеричката на Джино Бианкалана расте като негово копие – той обаче не я вижда (СНИМКИ)

Дъщеричката на Джино Бианкалана расте като негово копие - той обаче не я вижда (СНИМКИ)

Риалити героят Джино Бианкалана беше на седмото небе, когато му се роди дъщеричка през март 2023 година. Той не спираше да публикува сладки видеа, в които се грижи за малката Данаила, но в един момент приказката се пропука досущ като голям сапунен мехур.

В момента наследничкатата на Джино расте разделена от баща си, но за сметка на това му е одрала кожата, коментират в мрежата.

Детенцето, което наскоро ще навърши година и половина, е взело най-хубавите черти на родния си баща.

И макар мама Кристиана сама да полага грижи за момиченцето, след като с Бианкалана най-ненадейно сложи край на връзката им, на Данаила нищо не липсва и е щастлива под грижите на мама. Не стана ясно какво се случи между докторката Канева и Джино. Но се говори, че проблемите, които са ги разделили, са от финансовото естество.

Джино дъщеря

Снимка: kliuki.net

В момента риалити героя е в САЩ, където отново е нает за шофьор на голям камион, плаща издръжка, но няма контакт с детето.Което расте без бащина ласка.

Данаила

Снимка: kliuki.net

Данаила на Джино Бианкалана

Снимка: kliuki.net

Лекарката, която сама го отглежда, има възможност за работа в известна дерматологична клиника. А там, както е известно, кипи от пациентите и плащат повече от добри заплати.

Кристина Канева дъщеря

Снимка: kliuki.net

Така, че няма проблем самотната майка да се справи с отглеждането на дъщеря си. Даже вече се говори, че е започнала да търси нов баща за любимата си малка госпожица, която за сега е нейното всичко.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Дъщеричката на Джино Бианкалана расте като негово копие – той обаче не я вижда (СНИМКИ)"

Какво мислите?