Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Дядо ми пиеше тази напитка 2 пъти седмично и живя до 96 години. Най-важното е, че през целия си живот той не се е разболявал!
Дядо ми пиеше тази напитка 2 пъти седмично

Дядо ми пиеше тази напитка 2 пъти седмично и живя до 96 години. Най-важното е, че през целия си живот той не се е разболявал!

Напитка за дълголетие: премахнете лошата слуз и отпадъците от тялото 

Много хора се чудят как някои хора успяват да живеят толкова дълго. И има хора, които не просто „изживяват“ дните, а по-скоро живеят пълноценен живот, проучи ko4.

Разбира се, здравословният начин на живот и правилната диета, добрата наследственост дава шанс на човек да изживее дълъг живот. Конкретно днес искам да говоря за напитка, която може да премахне вредната слуз и токсините от организма.

Когато човек има излишък от слуз в тялото, се образува блато, в което патогенните бактерии се размножават с всички сили. За да намалите количеството слуз в човешкото тяло, е необходимо да изключите от диетата продукти, образуващи слуз, и след това да започнете да почиствате излишната слуз.

Напитка, почистваща токсини и слуз

Съставките

  • Половин Лимон
  • Мед – 2 супени лъжици
  • Вода – 1 чаша
  • Ябълка – 1 брой

Подготовка

Вземете половин лимон и ябълка. Нарязвате и двата плода на няколко части. Слагате нарязаните парчета в блендер, добавяте няколко супени лъжици мед и наливате чаша топла преварена вода. Разбърквате и прецеждате през сито. Напитката е готова.

Преди да използвате тази напитка, е необходима консултация със специалист!

За да изчистите лимфата си от токсини и слуз, трябва да я пиете след хранене. След кратко време ще забележите подобрение в доброто ви състояние, както и засилване на имунитета ви.

Дядо ми пиеше тази напитка 2 пъти седмично и успя да изживее до 90 години. Най-важното е, че през целия си живот той наистина не се е разболял.

Благодаря ви, че прочетохте тази статия. Желаем здраве на вас и вашите близки!

За жената

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?