Д-р Неделя Щонова е красива, но порасналата й дъщеря е истинско бижу – вижте нежната и прекрасна Лили

Vijte porasnalata dushterq na Nedelq Shtonova

Д-р Неделя Щонова е истинско вдъхновение не само от малкия екран, но и от профила й в Инстаграм, където публикува мотивиращи видеа и постове ежедневно.

Човек действително остава впечатлен от неизчерпаемата й жажда за живот, която тя сякаш предава на последователите си с посланията си.

Единствената наследница на дипломираната невроложка наскоро навърши пълнолетие и това бе чудесен повод д-р Щонова да я покаже „публично“.

Заобиколена от близки и приятели, прелестната Лили отбеляза 18-ия си рожден ден.

„Как шеметно бързо отлетяха“, написа майка й във Фейсбук.

Неделя Щонова с дъщеря си

Под поста заваляха хиляди коментари от почитатели на харизматичната лекарка. „Красота, вдъхновение, успех! Честит празник д-р Щонова! Това е най-вълнуващия празник за всяка майка. Пожелавам Ви здраве и радост, да споделяте безброй мигове заедно и взаимно да се радвате на живота! Прекрасна Лили, желая здраве, любов и вдъхновение, които да те водят по пътя на успеха! Честит празник на цялото семейство!“, написа във фейсбук нейна приятелка.

д-р Щонова и дъщеря й

д-р Неделя Щонова и Лили

Човек изпитва истинска наслада, гледайки снимките на тези две прекрасни жени. Можем само да пожелаем на Лили да вдъхновява по същия неповторим начин, по който го прави известната й майка!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Д-р Неделя Щонова е красива, но порасналата й дъщеря е истинско бижу – вижте нежната и прекрасна Лили"

Какво мислите?