ЕКСКЛУЗИВНО! „Лейди България“ Христина Красимирова: Екшънът на паркинга няма общо с мен, аз съм в Италия! (Видео)

Leidi Bulgaria: Ekshanut na parkinga nqma obshto s men

„Не съм жената от клипа на паркинга, с блъскането и със заканите! Аз съм в Италия от три седмици!“

Това каза пред „България Днес“ „Лейди България“ 2023 Христина Красимирова. Свързахме се с нея, защото инициалите на преписката съвпадат с нейните, а на кадрите жената, която блъска другата кола и крещи: „Ще те смажа! Ще те ликвидирам!“ има известни прилики с Христина Красимирова.

„О, не, няма такова нещо! Не съм замесена в случая с блъскането на паркинга. Аз даже не знам за какво става въпрос. Аз съм в Италия от около 3 седмици по повод един конкурс, които наближава и аз ще участвам. Въобще няма такова нещо, никакви блъсканици и заплахи за убийство!“, категорична е Красимирова, че не е тя жената, която буйства на паркинга е вече е подведена под отговорно от Софийската районна прокуратура за хулиганство и закана за убийство.

„Аз карам малък „Мерцедес“, а колите в инцидента са „Тойота“ и „Киа“, както казвате, защото аз не знам въобще за какво става въпрос.“, разказва „Лейди България“ 2023 пред „България днес“.

Христина Красимирова
Христина Красимирова

От Софийска районна прокуратура обявиха в петък, че е привлечена към наказателна отговорност жена за хулигански действия и закана с убийство.

„На 23.5.2024 г. около 13,00 часа на паркинг на бул. „Симеоновско шосе“ в град София, обвиняемата Х.К. при управление на лек автомобил, марка „Киа“, е извършила непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – при маневра потегляне целенасочено ускорила скоростта на управлявания от нея автомобил и го насочила директно срещу лек автомобил, марка „Тойота“, управляван от друга жена.

В резултат на своите действия Х.К. реализирала пътно-транспортно произшествие и създала реална опасност за здравето и живота на водача и останалите участници в движението. Деянието по своето съдържание се отличава с изключителна дързост. Х.К. се заканила с убийство на жената, шофирала лекия автомобил, марка „Тойота“, като й казала: „Ще те смажа! Ще те ликвидирам!“.“ Това пише в официалното съобщение на Софийската районна прокуратура.

Жена умишлено блъска с колата си друг автомобил Кадър: Фейсбук/ Катастрофи в София
Жена умишлено блъска с колата си друг автомобил Кадър: Фейсбук/ Катастрофи в София
Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "ЕКСКЛУЗИВНО! „Лейди България“ Христина Красимирова: Екшънът на паркинга няма общо с мен, аз съм в Италия! (Видео)"

Какво мислите?