Горещи новини

Емрах Стораро няма спирка! Налази култова участничка от „Ергенът“-Снимка

Емрах Стораро няма спирка! Налази култова участничка от "Ергенът"-Снимка

Нито ще се оправи, нито ще „порасне“ по-малкият син на Тони Стораро. Но те и хората са си го казали – акъл и цикъл не ти ли дойдат навреме, не ги чакай…

Първото все повече важи за Емрах Стораро, който, за разлика от примерния си брат Фики Стораро, е хаймана и половина.

Емрах очевидно има личностни проблеми, защото за него животът е високи скорости, пиене, жени, газене на закона, простащини, пак жени и така до безкрай.

Единствената му уж по-дълга връзка бе с колежката му Теди Александрова, на която обаче „от любов“ счупи носа. Да не говорим, че я обиждаше, тормозеше и й изневеряваше през цялото време. Е, днес Стораро младши е забърсал друга колежка, с която се показа в страстни целувки.

Гърлата не е просто колежка, а и участничка в „Ергенът“ 2, където се слагаше на Евгени Генчев, но не я огря. С Емрах обаче й се получи. Да, говорим за Джия, която уж преди време се хвалеше, че има сериозен приятел, а в момента се лигави с Емрах.

Ясно е, че синковецът ще я оправи и ще я зареже, най-много след две седмици, коментират близки до Емрах. И добавят, че Тони Стораро вече е вдигнал ръце и отказва да се занимава с него. Дори се примирил, че синчето му няма да се ожени и да му доведе булка.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Емрах Стораро няма спирка! Налази култова участничка от „Ергенът“-Снимка"

Какво мислите?