Емре Йозмен ВЗРИВИ С ИСТИНАТА: Нито съм бил сгоден за Андреа, нито сме имали сериозна връзка! (ВИЖ ТУК)

Emre vzrivi neta che s Andrea nqmat nishto obshto

Ние в България почти ги оженихме и, разбира се, това се случи благодарение на „любезното съдействие“ на Андреа. Помним как след манията си по Кобрата, който я заряза, за да се събере с Розали Петрова и да й направи две деца, Андреа искаше да му отмъсти.

След поредица от обиди, пускане на стари снимки и прочие тъпотии, тя в един момент миряса. И обяви връзката си с турския актьор Емре Йозмен, който участваше в неин клип. Във видеото двамата са любовници, което автоматично бе пренесено в реалния живот – отново от Андреа.

Певицата демонстрираше колко влюбени са с турския красавец, който е един от най-желаните мъже в родината си. И въпреки това, въпреки и факта, че е по-млад от нашенката, всички повярваха, че видиш ли, тя е избраницата му и са сгодени.

Е, днес, след като преди повече от месец всички техни снимки бяха изтрити и връзката очевидно прекратена, самият Йозмен проговори и разкри истината. А тя няма нищо общо с това, на което се наслушахме.

„Нито съм бил сгоден за Андреа, нито сме имали сериозна връзка. Работихме заедно, имахме и своите хубави моменти, много се ценим и уважаваме, но всеки продължи по пътя си. Нищо повече от това не се е случило и няма да се случи“, заяви актьорът, очевидно стремящ се да се отърве от слуховете, че нашата разюздана кака ще му става невеста.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Емре Йозмен ВЗРИВИ С ИСТИНАТА: Нито съм бил сгоден за Андреа, нито сме имали сериозна връзка! (ВИЖ ТУК)"

Какво мислите?