Ергенка влиза в ново предаване: На всяка цена бих се опитала да спечеля тия 25 палки

Kliuki za Valeriq ot Ergena 3

21-годишната Валерия, която бе най-младата участничка в най-романтичното предаване у нас – „Ергенът“, влиза в ново реалити.

Самата Валерия Дакова съобщи новината в профила си в социалните мрежи. След натрупания опит в „Ергенът“ Валерия реши да влезе в третия сезон на интернет риалити формат „Къщата на инфлуенсърите“, където едни от най-популярните инфлуенсъри у нас ще бъдат затворени в една къща за 1 месец.

„Мотивацията ми, за да вляза в „Къщата на инфлуенсърите“ е това, че хората в Инстаграм виждат един живот, който всъщност не е реалният свят. Инстаграм е една голяма лъжа.“, сподели Валерия.

Младата участничка е готова на всичко заради наградата.

„На всяка цена бих се опитала да спечеля тия 25 палки, защото тия пари ми трябват просто. Разбираш ли? Не за друго, трябват ми. Бедна студентка съм. Нямам пералня даже“, споделя още тя.

След като отпадна малко преди финала на „Ергенът“, Валерия започна усилено да участва в реклами, да бъде активна в мрежата и в ролята на модел. Така реално тя припечелва достатъчно, за да осигури живота си в столицата, след загубата на родната си майка.

Plovdiv24.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ергенка влиза в ново предаване: На всяка цена бих се опитала да спечеля тия 25 палки"

Какво мислите?