Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ергенът Виктор стана и певец. С Иво Аръков и Кирил Ефремов счупиха Youtube
Ергенът Виктор стана и певец. С Иво Аръков и Кирил Ефремов счупиха Youtube

Ергенът Виктор стана и певец. С Иво Аръков и Кирил Ефремов счупиха Youtube

След като плени женските сърца с участието си в първия сезон на „Ергенът“, а след това се пусна в куп телевизионни реклами, качи се и на театралната сцена, сега Виктор Стоянов се насочи към ново поприще – певческата кариера.

Той участва в съвместно парче заедно с двама популярни актьори – Иво Аръков и Кирил Ефремов, както и с театралния продуцент Кирил Кирилов.

То се казва „Фитнеси“, а клипът върви с логото на телевизия „Планета“. Към момента парчето е гледано над 400 000 пъти в Youtube. Темата на песента е именно за залите за бодибилдинг.

Любопитното е, че на кадрите се появява и телевизионният водещ от БНТ Драгомир Драганов, който се опитва да сваля тегло, но в един момент яде торта докато прави упражнения за крака. Там е и участникът в третия сезон на предаването „Игри на волята“ Страцимир, който в момента има перфектно тяло, но преди години е бил със затлъстяване.

В предаването CoolT по БТВ четиримата изпълнители говориха за песента. Тя е била по идея на Кирил Кирилов, който по време на турне е поканил останалите да участват. „Той ми каза: Знаеш ли, че имам много интересна идея за песен. Искаш ли да участваш?“. Аз отговорих – разбира се, защо не. Не, бях пял досега освен под душа“, сподели Виктор Стоянов. “

„Още от 2018 г. започнах да пиша текста и видях, че те са подходящи. Рапърът Искрата написа по-голяма част от текста. Преобразува моя текст. Написа и музиката и съм му благодарен“, сподели самият Кирилов.

„Ние се събрахме един ден в Кирил с Искрата, започнахме един брейнсторминг с майтапи, с клишета, стана много весело“, добави Стоянов.

„Идеята беше да осмеем персонажите и различните характери, които наблюдаваме във фитнесите. Ние често се случва да виждаме фигури, които или за първи път са били там, или не им е обяснено какво да правят“, поясни пък Иво Аръков.

Оказва се, че актьорът, изиграл култовата роля на спасителя Младен в сериала „Съни бийч“, се е занимавал и преди с музика. Сега дори е пуснал първата си самостоятелна песен – „Аромата“.

„Аз съм се занимавал с музика преди да кандидатствам в театралната академия. Тоест, музиката винаги е била част от живота ми. Това не е било нужно никой да го знае. Досега все нямах време заради филмите, сериалите и театралните продуции, в които съм участвал. Огромна заслуга има и Катя Папазова, която ми каза да оставя Консерваторията. Аз съм се занимавал с музикално продуциране преди да кандидатствам в академията и съм искал да стана музикален продуцент. Тя каза, че имам лице да съм пред камера, да снимам филми и сериали. Послушах я. Докато работихме по тази идея за фитнесите дойде и другата песен. За самостоятелната ми песен работим с музикалния процудент Искрата, като се включи и Росен Димитров“, разказа Иво Аръков.

 

Твоят коментар

About Натали Славчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*