Ето ги най-култовите образи в новото риалити

Eto gi nai kultovite obrazi v novoto rialiti

Снощи гледахме пилотния епизод на новото приключенско риалити по бТВ “ Островът на стоте гривни „.

В социалните мрежи вече текат оживени дискусии по повод участниците, а хората вече имат и своите „любимци“ или по-скоро няколко култови образа, които вече се отличиха от останалите.

Сред тях са девствен съдебен заседател, инфлуенсър и златни момичета, които приковаха вниманието на грандиозния старт на предаването.

Островът на стоте гривни

Снимка: България днес

Като филм започна дългоочакваното ново риалити – уникални пейзажи, в които са стаени безброй опасности, колоритен каст, в който веднага се откроиха най-предизвикателните участници и още от самото начало – напрежение между лагерите. И, разбира се, Диляна Попова, по-екзотична от всякога. Заедно с Александър Сано, който все едно цял живот досега риалитита по острови е водил, въведоха зрителите в една друга вселена, в която през следващите 3 месеца ще важат сурови и непознати правила.

Още в първите минути вниманието прикова красива и опасна ромка, готова на всичко за пари. Грозденка, която се гордее с произхода си, влиза в риалитито с готова стратегия – мъжете там да се влюбят в нея и да вършат каквото тя поиска. Предупреждава, че е кралска кобра и ако я закачат – напада. Като емигрант в Германия, Грозденка има самочувствие, но със сигурност на Острова слабостите й също ще се покажат. Тя беше единствената участничка, която скочи със спасителна жилетка във водата при акостирането на групата на безлюдния и красив остров. Грозденка най-вероятно не може да плува, което за предстоящото оцеляване сред вода крие сериозни рискове.

Грозденка

Снимка: България днес

В началото на първия епизод 30 авантюристи бяха изхвърлени на бреговете на Филипините, а всеки от тях сложи на ръката си по три гривни на обща стойност 9 000 лева. Участниците бързо се разделиха на три лагера, а на финала само трима от тях ще борят за дял от наградния фонд от 300 000 лева.

Сред играчите веднага се забеляза необичайният съдебен заседател Мимо-Гарсия Груев от Софийския районен съд, който е роден като Димитър, но се е преборил да се прекръсти с името, с което всички го наричали от дете, в комбинация с любимия писател на баба му Габриел Гарсия Маркес. Той се заяви още от самото начало и със своята хомосексуалност, но уточни, че все още е девствен и чака правилния човек, за да се отдаде на активната любов.

Мимо Гарсия

Снимка: България днес

В неговия лагер се озоваха и две златни момичета – Мая Пауновска и Бистра Старейшинска, художествени гимнастички от старата школа на желязната Нешка Робева.

сестри гимнастички

Снимка: България днес

В риалитито в началото блесна и Дамян Илиев-Дзами, търговец и инфлуенсър, който успя да открие Златната гривна сред провизиите. Тя дава на притежателя си много привилегии – допълнтелна храна всеки ден, защита от игри, в които не иска да участва и право да взима решение кой на Острова да бъде елиминиран и кой – спасен, информира „България Днес“.

Дзами

Снимка: България днес

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето ги най-култовите образи в новото риалити"

Какво мислите?