Ето как Джокович видя София през своите очи! Влюбен е в българската столица и каза „до следващия път“

Ето как Джокович видя София през своите очи! Влюбен е в българската столица и каза "до следващия път"

Най-успешният тенисист в цялата история Новак Джокович остана доста доволен от първото си посещение в българската столица София.

След като изигра страхотен благотворителен шоу мач с Григор Димитров в зала „Арена София“, а след това се отдаде на купон до зори с попфолк дивата Камелия, Ноле сподели впечатленията си.

В своя официален профил в инстаграм той качи множество снимки и клипчета от престоя си у нас. Очевидно Джокович има намерение отново да посети България, защото написа следното: „До следващия път, София! Благодаря на моя домакин и караоке крило, Григор Димитров“.🙏🏼

Григор Димитров и Новак Джокович направиха голямо шоу в София във вторник вечер
Григор Димитров и Новак Джокович направиха голямо шоу в София във вторник вечер

От кадрите, споделени от сръбската звезда, става ясно, че той се е влюбил в бездомно българско куче, което е срещнал, докато се разхожда. По непотвърдени информации дори се е поинтересувал дали не може да го осинови.

Ноле се снима пред църквата „Света Неделя“ в центъра на София, а след това е влязъл да запали свещичка и в храма, където е поговорил със свещениците.

След това носителят на рекордните 24 титли от Големия шлем в тениса се разходи по бул. „Витоша“. Не отказа да се снима с фенове. Направи си кадър за спомен пред Националния дворец на културата.

Ноле с удоволствие разгледа изложба с фотографии от България, разположени на Моста на влюбените край НДК, а след това се прибра в близкия хотел „Хилтън“, където бе отседнал.

Той остана доволен и от българската храна. Както вече стана ясно, опита и от пицата на Лео Бианки.

Джокович се е видял и с легендарния сръбски изпълнител Мирослав Илич, чийто кум е футболната легенда Христо Стоичков. Сънародникът на Ноле също беше в зала „Арена София“ и двамата дори са си направили кратък дует в коридорите, на който изпълняват хита „Смей се, смей“.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето как Джокович видя София през своите очи! Влюбен е в българската столица и каза „до следващия път“"

Какво мислите?