Горещи новини

Ето как изглеждаше княгиня Калина преди 20 години – трансформацията е невероятна! (СНИМКИ)

Knqginq Kalina predi 20 godini

Българската княгиня Калина, дъщерята на Симеон Сакскобургготски, никога не минава незабелязана, когато се появи в обществото.

Наследничката на българското царско семейство имаше неприятности със закона у нас това лято, когато бе хваната да шофира автомобила си под влиянието на алкохол, а последвалият скандал бе отразен широко в медиите.

В следствие на това Калина дълго време избягваше да се появява на обществени места.

Преди около 2 седмици обаче тя се появи за първи път публично в София и снимките й обиколиха за нула време света. И никак не е изненадващо, че тя привлече цялото обществено внимание. Единствената щерка на Симеон втори бе в заедно с Китин Муньос, неин съпруг  и наследника им Симеон Хасан.

княгиня Калина семейство

Снимка: kliuki.net

Причината да се говори за нея не само у нас, но и по медиите в света бе външния вид на българската принцеса. А именно нейното прекалено мускулесто тяло (особено ръцете й) и не по-малко странното й лице.

Отдавна се говореше, че преди години Калина си е направила неуспешна корекция на носа. Но в последствие се разбра, че това не е истина. На младини тя е претърпяла лека травма като си в счупила няколко зъба. По време на лечението след инцидента развива инфекция на челюстта и се налага спешна операция за да спасят челюстта й от инфекцията. А това се отразява пагубно на външността й.

княгиня Калина преди

Снимка: kliuki.net

В момента се разпространяват стари снимки на принцесата от преди двадесетина години, отразяващи визуалната й трансформация, и всички коментират, че Калина е унищожила завинаги естествената си хубост, която е имала като млада.

княгиня Калина трансформация

Снимка: kliuki.net

княгиня Калина преди и сега

Снимка: kliuki.net

А днес княгинята има прекалено мускулести ръце, които е получила вследствие на усилени тренировки във фитнес залата. Преди време тя сподели: ”Посветена съм се на тренировки  с тежести и поддържам здравето на тялото, аз съм истински спортист”.

княгиня Калина атлетична фигура

Снимка: kliuki.net

Калина се омъжва през 2002 година за мореплавателя от Испания Китин Муньос и двамата имат едно дете Симеон Хасан, родено пет години след сватбата.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето как изглеждаше княгиня Калина преди 20 години – трансформацията е невероятна! (СНИМКИ)"

Какво мислите?