Горещи новини

Ето кои известни ще гледаме в „Островът на 100-те гривни“

Ето кои известни ще гледаме в "Островът на 100-те гривни"

Стана ясно кои известни личности ще видим в новото риалити „Островът на 100-те гривни“ по Нова тв. В промото на чаканото през септември шоу се разпознават някои от тях, пише hotnews.bg.

Гимнастичката Бистра Старейшинска, която впечатлява с атлетична осанка е една от тези личности. Във видеото бившата грация излиза като русалка от електриковите води край бреговете на Филипините, където ще се състезава с още 29 играчи за сладък дял от големия награден фонд от 300 000 лева.

Бистра Старейшинска
Бистра Старейшинска

Бистра, която години наред е скачала според високата летва на Нешка Робева, изглежда отлично подготвена психически и физически за изпитанията на риалитито.

Освен чаровната гимнастичка, промото на „Островът на 100-те гривни“, разкрива още интересни играчи. Един от тях е синът на музиканта и сексимвол от 90-те години Васил Гюров от първия му брак с журналистката Нора Арсова. Александър, който е завършил чужбина, е одрал кожата на баща си.

Синът на Васил Гюров - Александър
Синът на Васил Гюров – Александър

Един от конкурентите му за победата явно ще е известният предприемач, ютюбър и инфлуенсър Дамян Илиев-Дзами, който в промото вършее гол до кръста сред буйната растителност на Острова.

Дамян Илиев-Дзами
Дамян Илиев-Дзами
Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето кои известни ще гледаме в „Островът на 100-те гривни“"

Какво мислите?