Ето кои красиви дами ще отразяват Евро 2024 (СНИМКИ)

Eto koi dami shte komentirat Evro 2024

Красивите лица на Евро 2024 ще бъдат българските спортни журналистки, които ще отразяват за зрителите големия футболен форум.

За каналите на Нова и Диема Спорт 3 ще работят три дами – футболната съдийка Павлета Рашкова, Валерия Видева и Велислава Миланова. Първата от тях вече се похвали, че е в Германия и се готви за старта на турнира.

Валерия Видева
Валерия Видева

„Имаме удоволствието да сме в Германия, за да се потопим в емоцията и атмосферата, които вече са завладели страната домакин. Ще ви предаваме всичко най-интересно в нашите студиа. Ще се постараем да ви пресъздадем това, което виждаме“, обещава Павлета.

Павлета Рашкова
Павлета Рашкова

„Подготвили сме ви изключително любопитни гости и много забавни материали“, се обръща към аудиторията Валерия. „Няма да разчитаме на късмета на начинаещия, а сме подготвени да ви предадем всички емоции и всичко най-интересно“, споделя Велислава.

Велислава Миланова
Велислава Миланова

Българската национална телевизия, която също ще излъчва мачовете, не остава по-назад откъм присъствие на нежния пол. Всеки делничен ден по време на европейското първенство, от 9:05 ч., водещата на „Сутрин с УЕФА ЕВРО 2024“ Тереза Мутафчиева ще приветства в студиото популярни личности като музиканти, актьори, инфлуенсъри.

Тереза Мутафчиева
Тереза Мутафчиева

Атмосферата от стадионите ще предава Десислава Францова.

Десислава Францова се срещна с Рио Фърдинанд
Десислава Францова се срещна с Рио Фърдинанд

Най-забавните видеа и снимки от социалните мрежи ще бъдат представяни от Андреа Банда Банда.

Андреа Банда Банда
Андреа Банда Банда
Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето кои красиви дами ще отразяват Евро 2024 (СНИМКИ)"

Какво мислите?