Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Ето кои 3 зодии правят магии с очи
Ето кои 3 зодии правят магии с очи

Ето кои 3 зодии правят магии с очи

За да владеете магията, трябва да сте родени под определен зодиакален знак.

Астролозите са забелязали, че представителите на само три зодиакални знака наистина имат свръхестествени способности и най-често се занимават с черна и бяла магия.

Скорпионът може да „чете“ всеки човек, като предварително знае какви ще са бъдещите му действия. Ако той ви контролира, е невъзможно да се скриете от него. Интуицията на Скорпиона е безпогрешна и това особено силно се проявява в отношенията с близките.

Представителите на знака въздействат умело върху човешката психика, внушават „необходимите“ мисли с хипнотичния си поглед. Планетата покровител Плутон също им предоставя достъп до черната магия. Ако желаят, Скорпионите могат лесно да навредят на друг човек, жестоко да накажат някой, който ги е обидил. Това космическо тяло обаче символизира не само смъртта и унищожението, но и прераждането, духовната трансформация.

Следователно користно използване на нечисти сили характеризира по-скоро по-ниското ниво на развитие на знака. Високоразвитите Скорпиони умело контролират подсъзнанието си, лесно се справят с всяка енергийна атака. Присъствието на такъв човек в семейството е най-добрата защита срещу магически проклятия.

Близнацитe са архитекти на звездните пътища, велики новатори и предсказатели. Те използват само бяла магия, тъй като са напълно лишени от завист. За разлика от Скорпиона те предпочитат екипната работа пред бруталното съперничество. Управляващата планета Меркурий е надарила този знак с копнеж за всичко необичайно, загадъчно и мистично. А умствените способности на представителя на въздушната стихия позволяват на Близнаците да правят фин ментален анализ на света около него.

Те лесно предвиждат революционни събития и авангардни открития. Блестящите идеи на Близнаци допринасят за еволюцията на цялото човечество. За да развият своите способности, представителите на знака могат да използват най-различни инструменти: от предсказващата астрология и нумерология до будистката медитация в нирвана. Подобно на добрите магьосници, те се стремят да предсказват на хората само доброто. Благоразумно мълчат за недобрите неща.

За Рака е достатъчно да стане на разсъмване и да запише виденията си на хартия, за да види как се сбъдват. Принадлежността към водната стихия предпазва него и хората, които са му най-близки, от всякакви негативни ефекти на магията. Никаква клетва или заклинание не може да проникне в бронята му. Вродената интуиция на знака също допринася за правилното тълкуване на видяното. Те изясняват скритото послание на сънищата си с карти, руни, зарчета, утайката на кафе.

Финият анализ помага на този човек да избегне всякакви неприятности и лоши хора. Раците също така перфектно чувстват своите близки, могат да предотвратят приближаването и на най-малката опасност до тях. Често това може да направят дори на голямо разстояние. Раците се определят като магьосници заради това, че със затворени очи могат да измислят безопасен маршрут, да вървят по единствения правилен от сто възможни пътища.

 

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?