Горещи новини

Ето с какво Лео Бианки нахрани Джокович и Гришо след мача и издаде тайни за нашия какво си хапва:

Eto s kakvo nahrani Leo Bianki Djoko i Grigor

Преди години Лео Бианки разкри и хранителните вкусове на самия Димитров. „С Григор сме приятели и е нормално още с влизането в ресторанта да знам какво да му приготвя. Преди тренировка, съответно преди мач, той гледа си набавя въглехидрати.

Затова и залага на паста. Най-често избира равиоли, като му препоръчах вариант с крем от трюфели.

Ако прибегне до класическа паста, то тя е предимно с домати – от типа „помодоро базилико“. Друг вариант, който е опитвал, е пене сорентино – запечени макарони с три вида сирене“.

„Винаги е хубаво да имаме гости като вас, знаейки, че доверието в нашата работа не се купува и изборът ни за ресторант в България е стимулиращ“, написа италианецът в Instagram.

Италианецът отбелязва, че Григор избягва хляба на обяд. „За вечеря съм му приготвял специална фокача – това е вид пица, но е по-скоро като хляб, от типа на българските пърленки. На вечеря Гришо има нужда от протеини. Затова и залага на печено телешко бон филе.

Той не обича алангле. Държи месото да е добре изпечено. Друго, от което бяга, са подправките. Ограничава се със сол и черен пипер.

Въобще забравям за чубрица и кимион. Давам му отделно и сол малдон, за да си сложи още, ако иска. Друг вариант за вечеря освен месото е ястие с риба тон“, споделя шеф Бианки.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето с какво Лео Бианки нахрани Джокович и Гришо след мача и издаде тайни за нашия какво си хапва:"

Какво мислите?