Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Жан Виденов: Ако не беше Русия, сега щяхме да сме турска провинция
Жан Виденов: Ако не беше Русия сега щяхме да сме турска провинция

Жан Виденов: Ако не беше Русия, сега щяхме да сме турска провинция

Жан Виденов никога не е подкрепял тази омраза към Русия, което ни налагат отвън след 1989 г.!

Бившият премиер Жан Виденов, който си спечели славата на най-мразеният лидер на България, днес се връща към миналото с ясното съзнание, че е бил употребен от русофобите, които са искали да направят България американска колония, каквато е в момента.

За късмет на Виденов, той и до днес е обграден от някои от своите съмишленици, с които е близък приятел. Това са бивши кадри на БКП като Дончо Конакчиев, който беше негов заместник, бившият депутат от БСП проф. Ангел Димов, бившият директор в БАН проф. Васил Проданов, някогашият му съветник по икономическите въпроси проф. Иван Ангелов и др. Всички те са на мнение, че омразата към Русия е в основата на съсипването на България, писа Epicenter.bg.

Жан Виденов: Ако не беше Русия, сега щяхме да сме турска провинцияНа специална среща между тях и руското посолство у нас бяха обсъдени измеренията на русофобството в България. Оказва се, че те са доста големи.

Разбира се, Жан Виденов и останалите бивши кадри на БКП са изразили възмущението си от евроатлантическия курс на България за сметка на дружбата ни с Русия. Според тях дори влизането ни в НАТО и ЕС е недомислие. Относно Русия пък са изразили голямата си благодарност към тази страна, която ни даде свободата преди 143 години.

“Ако не беше Русия, сега щяхме да сме турска провинция, да нямаме своите празници, нямаше дори да знаем за Ботев и Левски, за Кирил и Методий, за Паисий Хилендарски. Русия е единствената държава, която пази християнската религия и славянската цивилизация.” – се казва в посланието на Виденов, Ангелов и останалите бивши членове на БКП към руските представители у нас.

Бившият премиер и другарите му са възмутени от скалъпения шпионски скандал с руските дипломати у нас. Това за тях е поредното доказателство, че това управление на България ще доведе до национална катастрофа цялата ни страна.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*