Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Жените с тези 5 имена са заможни и късметлийки
Жените с тези 5 имена са заможни

Жените с тези 5 имена са заможни и късметлийки

Експертите са категорични, че името, дадено при раждането, значително влияе върху съдбата на човек, научи КОЧ.

 Именно заради това сега  ще направим голяма услуга на всички бъдещи родители, а именно ще ви покажем кои са петте имена за момиченца, които ще ги орисат да имат щастлив и успешен живот.

Ето кои са петте женски имена, които ще предопределят щастлива съдба на малките дами:

Анна

Това са мъдри жени с рационален поглед върху живота. На съветите им трябва да се вярва, те знаят отговорите на всички въпроси и имат изключителна интуиция за неприятностите. Красотата и женствеността в тях е съчетана със солиден характер.

Анастасия

Идеалните деца с това име в крайна сметка се превръщат в идеални съпруги. Те са талантливи в много области, дори в това как да направят партньора си успешен във всяко едно начинание.

Елена

Тези жени могат да направят главозамайваща кариера, но в същото време никога няма да забравят своята женственост. Най-често Елена се омъжва веднъж и живее с мъжа си до края на живота си.

Екатерина

Страхотна умна, мъдра и грижовна – това е Екатерина, тя е жена, която внимателно пази семейството си. Тя знае как да създаде такава атмосфера в къщата си, че човек винаги иска да се върне там.

Мария

Собственичките на това име въплъщават истинската женственост и в същото време са много умни. Те съчетават чертите на вярна съпруга, идеална домакиня, успешна жена и невероятна майка.

jenata.blitz.bg

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*