Горещи новини

Заринаха я с пачки! Камелия пяла на ушенце на Джокович срещу тлъст хонорар СНИМКИ

Заринаха я с пачки! Камелия пяла на ушенце на Джокович срещу тлъст хонорар СНИМКИ

Фолк звездата Камелия е получила тлъста сума, заради която веднага е отпрашила към партито на Григор Димитров и Новак Джокович.

Както вече стана ясно, голямото шоу на тенисистите в София завърши с мощен чалга купон в популярна дискотека в центъра на столицата. Забавата по балкански продължи до 5 часа сутринта, а специално за кефа на звездния тандем попя фолк звездата Камелия.

Мълвата носи, че чалга дивата от Чипровци е прибрала хонорар в размер на 10 бона, за да забавлява спортистите, пише „Уикенд“. В разгара на купона се появи и изненадващ гост – столичният кмет Васил Терзиев, който по-рано изгледа и мача на тенис звездите в „Арена София“.

Запознати разкриват, че вторник – денят, в който се игра звездният мач, е неработен за популярното заведение „Тhе 1“, но са отворили врати специално заради Новак Джокович. Това явно е станало достояние на доста хора, тъй като дискотеката се пръскаше по шевовете заради двете знаменитости.

Голямата атракция дойде с появата на фолк звездата Камелия – специалният подарък за Джокович от Гришо и екипа му. Цялата организация с ангажирането на певицата е станала на пожар в деня на шоу мача. Главатарят на мениджърския екип на хасковлията – Георги Стоименов, държал всичко да остане в тайна, за да бъде изненада за сръбския тенисист.

Управата на дискотеката позвънила на Камелия, която обаче вече се стягала за път към Пловдив, където вече имала участие по програма. Очаквано обаче нямало как да откаже на поканата за партито на Гришо и Джокович и се съгласила да им пее срещу хонорар от 10 бона, чинно платен от заведениетo.

Вижте снимки от купона: 

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Заринаха я с пачки! Камелия пяла на ушенце на Джокович срещу тлъст хонорар СНИМКИ"

Какво мислите?