За да разберете вашата лична прогноза за юни, изберете един от камъните

Izberete edin ot kamynite

Искате ли да знаете какво послание има юни за вас лично?

Най-силните камъни ще ви помогнат да разберете какво точно е време да промените в живота си. Изберете един от тези камъни и прочетете каква изненада ви очаква тази пролет.

Не мислете повече от 10 секунди. Първият камък, който привлече вниманието ви, е отговорът на вашите вътрешни въпроси.

Ако сте направили избор, тогава потърсете вашата прогноза по-долу. Нека камъкът ти покаже пътя!

НАЙ-ЗДРАВИТЕ КАМЪНИ

Първият камък е везувианит или калифорнит. Първото си име получава от мястото си на произход на планината Везувий в Италия. В древни времена втвърдената лава на този вулкан е използвана за възстановяване на силата и енергията.

Везувиан има превантивни свойства за възстановяване на имунитета и облекчаване на стреса. Връща доброто настроение и спокойствието. Помага на собственика си да разгърне креативността и да намери вдъхновение. Привлича финансови потоци и дава енергия за реализиране на нови проекти и идеи.

Ако изберете номер две, значи скоро ще настъпят промени в личния ви живот. Нефритът е камък на семейното благополучие. В къща, където има статуетки или бижута от нефрит, цари хармония и любов. Нефритът също е мощен амулет срещу злото око, повреда и провал. Нефритът се нарича още „камък в бъбреците“. Помага за облекчаване на бъбречни колики и спазми. Жените често използват нефрит за подмладяване на кожата на лицето и тялото. И кога, ако не през пролетта, трябва да помислите за здравето и младостта си.

Ако изберете камък с числото три, тогава е време да помислите за вашето обучение. В края на краищата, не напразно има поговорка „Гризене на гранита на науката “ . Тази пролет трябва да се съсредоточите върху това да научите нещо ново или да подобрите уменията си. В бъдеще това ще ви донесе подобряване на финансовото състояние или повишение по кариерната стълбица. Гранитът се счита за един от издръжливите камъни, от които се изграждат къщи и сгради. По същия начин човекът, който избира този камък, е твърд в своите решения и стремежи. За да защитите дома си от неканени гости, кражби и други неприятности, можете да поставите парче гранитен камък на входа.

Силата на камъните в развитието на човешките способности

Камък номер четири е яспис. Според легендата именно от този камък е направен нагръдникът на Петър, първият ученик на Исус Христос. Ако изберете този камък, тогава трябва да помислите за развитието на интуицията си. Този камък предпазва от лоши мисли и необмислени покупки. Трудно е да измамиш или ограбиш човек, който носи бижута от този камък.

Джасписът също помага да намерите сродната си душа и да срещнете истинската любов. Ясписът има силно превантивно свойство при лечението на заболявания на очите и нервната система. Подобрява слуха и спомага за развитието на паметта.

Хората отдавна вярват в магическата сила на камъните и околния свят. И въпреки че науката класифицира скалите като нежива природа, те продължават да бъдат неразделна част от нашия живот. Камъните се използват широко в медицината, козметологията, строителството и интериорния дизайн. Човек интуитивно избира своя камък, който му дава сила и увереност в бъдещето. И нашите редактори „Толкова просто!“ дава на вас, нашия читател, добро настроение и съвети как да промените съдбата си.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "За да разберете вашата лична прогноза за юни, изберете един от камъните"

Какво мислите?