Горещи новини

Златка Райкова се фука с краден „Ролекс“:

Zlatka Raikova s kraden roleks

Златка Райкова се фука с часовник Ролекс, модел Daytona, струваш 45 000 долара, което прави почти 80 000 лева. Аксесоарът е с 18-каратово златно покритие и диаманти.

Подарък й е от съпруга й Карен Хачатрян.

Снимка: https://razkritia.com/

Запознати обаче издават, че мургавелкото категорично не се е изръсил с 80 бона, а едва ¼ от тях. За целта е купил бижуто от популярния в кримикръговете Пепи Часовника – тарикат, пласиращ откраднати по света луксозни бижута и часовници на около 1/3 от реалната им цена.

Макар всички да са наясно с произхода на стоката, редица популярни личности у нас си пазаруват от тариката, който краде от Франция, Испания и Италия, където мароканци и алжирци нападат заможни хора по улиците и им свалят часовниците. Припомняме, че самият Григор Димитров стана жертва на подобно посегателство, в резултат на което му свалиха часовника от ръката в Барселона.

Тези вещи се продават на черния пазар по света от много години, а от известно време и у нас. Миски, плеймейтки, фолк певици, инфлуенсъри, дилъри, мутреси и бръмчалки, са редовни клиенти на Пепи Часовника. Всъщност Карен нито е толкоз щедър, нито пък толкоз богат, колкото се опитва да го изкара жена му. Той е един от многото, печелещи от нелегални залози, но не разполага с милиони.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Златка Райкова се фука с краден „Ролекс“:"

Какво мислите?