Горещи новини

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! 58-годишна жена от Тервел, прикована за легло, се нуждае от нас

Zov za pomosht ot Mariqna Qnakieva

58-годишната Марияна Янакиева от Тервел се свърза с екипа на Ко4, със зов за помощ.

Жената е прикована на легло от началото на годината. Тя няма близки, които да й помагат, няма и никакви финансови средства. Признава, че дори гладува и самата тя не знае как е все още жива.

Марияна ЯнакиеваДокато е била здрава, синът на Марияна е живеел при нея и дори са били неразделни. Когато обаче се появява остеопорозата, отношенията им рязко се променят. Майката е изолирана в отделна стая, докато синът й и приятелката му живеят в нейното жилище. Те се хранят тайно, а на нея оставят само огризките – малко доматче и парче сиренце.

Зов за помощ от Марияна ЯнакиеваКогато Марияна поискала нещо различно, приятелката на сина й й се нахвърлила с юмруци. Тъжната съдба на болната жена не свършва до тук. Синът й се изнася от жилището, оставяйки след себе си неописуема мизерия.

Тъжната съдба на Марияна Янакиева от Тервел

Син оставя апартамента на майка си в трагично състояние

Болна жена има нужда от нашата помощ

Жилището е на 6-тия етаж, а жената е неподвижна. Няма кой да й помогне и чуе. Стояла е гладна с дни и седмици, с 10 счупени прешлена. Марияна през сълзи споделя, че е виела като куче от болка, но няма кой да се отзове на помощ.

Ние от Ko4.bg силно се надяваме, че тази трагична и тъжна история ще достигне до колкото се може повече хора, за да може Марияна да получи дългоочакваната помощ от добри хора, като нашите читатели.

Ако желаете да помогнете на Марияна Янакиева може да го направите като дарите средства на следната банкова сметка:

ЦКБ АД

BIC: CECBBGSF

IBAN: BG71CECB 979010314615 00

Можете също така да я потърсите във Фейсбук или да се свържете с нея на телефон 0899091242

 

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "ЗОВ ЗА ПОМОЩ! 58-годишна жена от Тервел, прикована за легло, се нуждае от нас"

Какво мислите?