Ивет Лалова кръсти сина: „Милостта на Бог да осветява пътя ти, малък Тиаго!“

Ивет Лалова кръсти сина: "Милостта на Бог да осветява пътя ти малък Тиаго!"

Ивет Лалова и съпругът й Симоне Колио наскоро отбелязаха важен момент в живота на сина си Тиаго с неговото кръщение. Ритуалът се състоя в баптистка църква в Италия, избрана неслучайно, тъй като там са били кръстени няколко поколения по линия на бащата.

Кръщенето беше извършено от най-добрия приятел от детинство на щастливият татко, дон Матео, който е станал свещеник. Това придаде още по-голямо значение на събитието, което Ивет и Симоне отпразнуваха само в компанията на семейството и няколко близки приятели.

„Най-добрият ми приятел Матео покръсти нашия син в същата църква, в която са кръстени баща ми, дядо ми и пра-дядо ми. Благодарен съм на Господ за този прекрасен ден! Нека божията светлина осветява пътя ти, мой малък Тиаго!“, написа в социалните мрежи щастливият татко като сподели мили кадри от събитието.

Тиаго, който се роди през април 2024 г., вече е изживял много вълнуващи моменти за краткия си живот. Ивет Лалова, вярна на себе си, се възстанови бързо след раждането, благодарение на спортните си навици, балансираното хранене и упражненията, с които не е спирала дори в деветия месец.

След появата на сина ѝ, тя не изостави професионалните си ангажименти и дори взе участие в Олимпийските игри в Париж, където работеше като репортер и коментатор. Малкият Тиаго бе постоянно до нея, както стана ясно от споделените от семейството кадри в Инстаграм.

Ивет Лалова и Симоне Колио са известни с дългогодишната си кариера в леката атлетика. Ивет е една от най-успешните български спринтьорки, участвала в пет Олимпийски игри, което и донесе прякора „най-бързата бяла жена“.

Симоне е бил италиански спринтьор с три Олимпиади зад гърба си, който след завършване на спортната си кариера се занимава с треньорска дейност. Двамата сключиха брак през 2013 г. и често споделят моменти от личния си живот с феновете си. Кръщенето на Тиаго е още една важна стъпка в тяхното семейство.

На въпроса дали планират второ дете, близки на двойката казват, че за момента Ивет и Симоне искат да се насладят пълноценно на времето си с Тиаго и са се оставили на течението.


Tиаго с майка си в Париж


Кръщенето на сина на спортната ни легенда

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ивет Лалова кръсти сина: „Милостта на Бог да осветява пътя ти, малък Тиаго!“"

Какво мислите?