Ивет Лалова кръсти сина си в баптистка църква (Храмът специално избран от семейството – Фото)

Ивет Лалова кръсти сина си в баптистка църква (Храмът специално избран от семейството – Фото)

Поредна радост за семейството бе светото кръщение на бебока. Мястото на действието е специално избрано от Ивет Лалова и Симоне Колио.

Във въпросната баптистка църква са кръстени както прадядото, така и дядото и бащата на Симоне. За капак свещеникът, извършил ритуала, е сред най-добрите му приятели. Така дон Матео, в компанията на най-близките, успя да приведе Тиаго в следващия етап от живота му.

Малкият герой се роди през април и за времето си на белия свят имаше все запомнящи се мигове. Ивет Лалова се възстанови изключително бързо след раждането и буквално скочи в олимпийските игри. Работата ѝ като репортер и майка всъщност ѝ се отрази добре, когато трябваше да се справя с предизвикателствата на Париж. Тиаго бе неизменно до нея, докато семейството бе ангажирано професионално с Олимпиадата.

Светото кръщение пък бе поредната стъпка в израстването на детето. Благословен от приятеля на баща си дон Матео, малкият преживя ритуал, с който се издейства очистване от греховете и възкресение за нов живот.

Така за отрицателно време бебето успя да събере впечатления от най-различни източници. Майка му и Симоне редовно публикуват кадри от ежедневието си у дома и навън, така че последователите им имат шанса да виждат как расте наследникът им.

Източник: ladyzone.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ивет Лалова кръсти сина си в баптистка църква (Храмът специално избран от семейството – Фото)"

Какво мислите?